/ @ Moottoripyörä, Tapahtuma

mp_matkat_2013

MP 13 Moottoripyöränäyttelyssä saa tietoa elämysmatkailusta maailmalle, luonnollisesti moottoripyörällä. Erilaisista kohteista ovat kertomassa mm. PeterPanBike, Touring Finlandia MK ry sekä mm. messujen ensikertalaiset norjalainen Route 66 USA sekä ruotsalainen DaveUSA. Moottoripyörämatkailu on suuri seikkailu ja monen haave, joka on myös helposti toteutettavissa.

PeterPanBike esittelee messuilla vuosien 2013 ja 2014 matkoja. Matkoja järjestetään yhteensä vuosittain lähes 20. Uusia kohteista ovat nyt Islanti, Etelä-Amerikan Argentiina – Chile -matka, Sri Lanka, Ranska ja vaativimmista matkoista Suuri seikkailu 2014, matka maailman ympäri. PeterPanBiken matkojen vetäjät kertovat messuilla sekä tehdyistä, että tulevista matkoistaan.” Yksi suosituimmista matkoista on ollut Route 66, mutta myös Easy Rider -matka Los Angeles – Miami on kasvattanut suosiotaan viime aikoina. Uusista matkoista Etelä-Amerikan matka myytiin heti loppuun,” kertoo Sami Hokkanen PeterPanBikesta. Matkat kestävät yleensä kaksi viikkoa ja matkalle lähtee 10-12 pyörää. PeterPanBiken matkat on luokiteltu niiden vaatimustason mukaan. Ammattilaiset osaavat arvioida, millainen matka sopii parhaiten kullekin. Moottoripyörät vuokrataan kohdemaasta, joten matkan varaaminen ei edellytä omaa moottoripyörää.

Touring Finlandia moottoripyöräkerho ry on messuilla kertomassa toiminnastaan ja tulevaisuudessa tehtävistä matkoista. Kerhoon kuuluu tällä hetkellä 2000 moottoripyörämatkailusta kiinnostunutta jäsentä. Matkat tehdään moottoripyörillä niin sora- kuin pikiteillä, Suomessa ja ulkomailla. Tulevana kautena on matkoja Kroatiaan, Alpeille ja Ranskaan. Messuilla tehdyistä matkoista näytetään videoita ja osastolla kerrotaan tulevista kohteista.

MP-messuille osallistuu nyt ensimmäistä kertaa norjalainen Route 66 USA, joka kertoo tekemistään matkoista halki USA:n Harley-Davidsoneilla. Ensimmäistä kertaa on mukana myös ruotsalainen DaveUSA, jonka matkat niinikään suuntautuvat Amerikkaan Harley-Davidsoneilla.

MP-messut on avoinna pe 1.2. klo 10-20, la 2.2. klo 9-18 ja su 3.2. klo 10-17 Helsingin Messukeskuksessa. Tänä vuonna Pohjois-Euroopan suurin moottoripyöränäyttely MP 13 on laajentanut erikoismoottoripyörien näyttelyaluetta. Flying Choppers järjestää yhteistyössä Suomen Messujen kanssa Petrol Circus Custom Motorcycle Show’n, joka täyttää yhden Messukeskuksen isoista halleista. MP-messujen yhteydessä järjestetään myös Supercrossin SM -osakilpailut pe-la 1. – 2.2.2013. Lippuja sekä MP-messuille että Supercross SM –kilpailuun voi ostaa ennakkoon Lippupalvelusta.

MP Messut 2013 galleriassa
MP Messut tietopankissa
Tapahtuman kotisivut

Aiheeseen liittyen

  1. MP 13 -messuilla kaikki suurimmat moottoripyörämerkit 4.11.2012
  2. Länsi-Suomen MP-messut hyvällä mallilla 15.1.2014
  3. MP-messujen myynti hyvässä vauhdissa 16.10.2013
  4. Länsi-Suomen MP-messut 8.-10.2. 10.1.2013
  5. Moottoripyörät valtaavat Messukeskuksen viikonloppuna 31.1.2013