Motowiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tehokas media

Motot.net on Suomen vanhin www-motoristiyhteisö! Kyseessä on nuorekas moottoripyöräsivusto, jonka kävijäkunta koostuu pääasiassa miehistä. Sivusto tavoittaa kaiken ikäisiä käyttäjiä, mutta erityisen suosittu se on mopoilijoiden (14-18v), kevytmoottoripyöräilijöiden (16-20v) ja nuorten moottoripyöräilijöiden (18-30v) keskuudessa.

Kun haluat tavoittaa nuoria miehiä tai moottoripyöräilystä kiinnostuneita henkilöitä, on Motot.net mainosmediana tehokas valinta. Toisin kuin monissa muissa medioissa, netissä mainostus on tarkasti mitattavissa. Saat mainoskampanjasta tarkat tilastot ja tiedät mistä maksat. Vuonna 2010 Motot.net on suositumpi kuin koskaan aiemmin, ja useana viikkona on rikottu 100 000 eri kävijän raja. Sivusto tavoittaa viikossa 60 000 (talvi) - 90 000 (kesä) eri käyttäjää. Tiedot perustuvat Google Analytics tilastointiin. Kun verrataan näitä lukuja vaikkapa suosituimpien kuukausittain tai harvemmin ilmestyvien moottoripyörälehtien levikkeihin (joka on 10 000 - 15 000), huomataan helposti miten merkittävä moottoripyörämedia motot.net on.

Mototnet oindex 2009.jpg

Nuoret vaikuttavat vahvasti talouden hankintoihin

MTV:n nuorisotutkimus kertoo että nuorilla on suuri päätösvalta arjen asioissa ja käytössään valtava 400 miljoonan euron vuosibudjetti. Kyse ei ole vain nuorten omista rahoista, vaan varsinkin perheen isoista hankinnoista. Nuoria kuunnellaan ja he saavat äänensä kuuluviin. Tutkitut nuoret olivat 15–26-vuotiaita. Vaikutus perheen hankintoihin säilyy, vaikka nuori muuttaa pois kotoaan.

– Nuoret ovat avoimia, he seuraavat aikaa ja hakevat vaikutteita. Nuorten tuoteuskollisuus on vielä heikkoa, ja he ovat hyvin kokeilunhaluisia, kuvaa MTV Networksin maa- ja kanavajohtaja Erja Morottaja.

Lähde: Taloussanomat, "400 miljoonaa teinien käsissä"

Mediamyynnin yhteystiedot

Kun haluat kuulla lisää sivustolla mainostamisesta, voit olla yhteydessä joko ylläpitoon (pienet kampanjat) tai Improve Mediaan (suuret kampanjat / mediatoimistot)!

Ylläpidon yhteystiedot

Mototnetlogo.gif
Mikäli haluat olla yhteydessä suoraan sivuston ylläpitoon, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse Sami Tiilikaiseen.

STi Design
www.stidesign.net

Sami Tiilikainen
sami.tiilikainen [at] motot.net

Mediamyynnin yhteystiedot

Improve Media Oy
Köydenpunojankatu 2 a D,
6 krs. 00180 Helsinki

Jouni Laukkanen
jouni.laukkanen@improvemedia.fi
050 575 0955

Marjo Salomaa
marjo.salomaa@improvemedia.fi
041 468 0704

Hinnasto ja aineisto-ohjeet: Improvemedia.fi

Lisätietoja