Liity VIP-jäseneksi!

Tuet Motot.netin toimintaa ja saat VIP-jäsenen edut


  • Saat VIP-nimikkeen keskustelufoorumilla ja tuet sivuston toimintaa
  • Pääset keskustelemaan foorumin vip-alueelle ("Kahvila")
  • Saat enemmän tilaa kuvagalleriaan (75 Mt normaalin 25 Mt sijaan)
VIPeille voidaan lisätä uusia etuja jälkeenpäin, tässä vain tämänhetkiset edut.
Ensisijainen VIP-jäsenyyden tarkoitus on kuitenkin tukea sivuston toimintaa.

Huom! Asiattomasti käyttäytyvä vip-jäsen voidaan bannata (antaa porttikielto) samalla tavoin kuin tavallinen käyttäjä. Porttikiellosta, tunnuksen poistosta, sivuston toimimattomuudesta tms aiheutuvia menetyksiä ei korvata. VIP-jäsenyyttä ei voi siirtää tunnukselta toiselle.

Motot.net pidättää oikeuden vip-jäsenyyttä koskevien tietojen muutoksiin (kuten VIP-edut, vuosimaksun suuruus).

Mitä Vip-Kahvilassa on?

Keskustelufoorumin kahvila-alue on vapaa keskustelualue jossa on yleiskeskustelua useista eri aiheista, jokaiselle jotakin.

Kahvilasta löydät omat topicinsa esimerkiksi autoille, aseille, airsoftille, kalastukselle, kelkkailulle, seurustelulle, kesätöille, jääkiekolle, formuloille, tupakoinnille, alkoholijuomille, hifille, valokuvaukselle, elokuville, tietokoneille, uskonnoille, punttisalille/kuntoilulle, mönkijöille, autourheilun harrastamiselle, opiskelulle, festareille, huumorille, Matti Nykäselle jne

VIPin hankinta ja uusiminen

Vip jäsenyyden hinta on 10 euroa ja se voidaan maksaa Visa, Visa Electron, Mastercard ja Neo-korteilla sekä seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Osuuspankki, Nordea, Sampo Pankki, Tapiola, Ålandsbanken, S-Pankki, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankit ja Paikallisosuuspankit. Tekstiviestitilaus on valitettavasti poistunut valikoimista!

Tilaa VIP kaverille

maksutavat