/ @ Tapahtuma

mvagusta_f3_mp12_2012

MP 13 Moottoripyöränäyttelyyn osallistuvat ensi helmikuussa kaikki suurimmat moottoripyörämerkit. Tapahtumaan on jo ilmoittautunut Yamaha, Honda, KTM, Harley-Davidson, BMW, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Piaggio, Husqvarna, Aprilia, Ducati ja Victory. MP 13 -messut järjestetään pe-su 1. – 3.2.2013 Helsingin Messukeskuksessa.

”MP-messujen myynti on parhaillaan käynnissä, mutta jo nyt voidaan luvata hienoa tapahtumaa helmikuulle, sillä mukana ovat kaikki suurimmat moottoripyörämerkit. MP-messujen ohjelma on uudistunut täysin. Petrol Circus täyttää yhden suurimmista halleistamme ja messujen yhteydessä järjestetään Supercrossin SM -kisat. Odotettavissa siis upeiden pyörien lisäksi paljon vauhdikasta ohjelmaa,” kertoo tapahtuman myyntiryhmäpäällikkö Markku Kosonen Suomen Messuilta.

MP-messuilla on rakennettujen moottoripyörien vahvasti ohjelmallinen Petrol Circus. Suomen suurimmassa rakennettujen pyörien tapahtumassa esiintyy päivittäin mm. tv- ja moottoripyöräpersoona Jesse James. Ohjelmassa on paljon kilpailuja, työnäytöksiä ja kansainvälisiä rakentelutähtiä.

Supercrossin SM –osakilpailut järjestetään MP-messujen yhteydessä ja nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä. MP-messuilla supercrossiin pääsee tutustumaan seuraamalla päivittäin näytösluontoisia supercross-harjoituksia. Itse kilpailut järjestetään messujen sulkeutumisen jälkeen pe-la 1. – 2.2. Helsingin Messukeskuksessa.

MP 13 -messut järjestetään hiukan ennakkotiedoista poiketen perjantaista sunnuntaihin 1. – 3.2. kolmipäiväisenä tapahtumana. Aikaisempina vuosina tapahtuma on ollut nelipäiväinen. MP 12 Moottoripyöränäyttelyssä kävi yhteensä yli 53 500 kävijää. Suomen Messut järjestää tapahtuman vuosittain yhteistyössä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen moottoripyöräjaoston kanssa.

MP Messut 2013 galleriassa
MP Messut tietopankissa
MP 12 kuvia
Tapahtuman kotisivut

Aiheeseen liittyen

  1. MP13 messuilla vieraili 56 266 kävijää 3.2.2013
  2. MP-messuilla Petrol Circus Custom Bike Show’ssa yli 80 pyörää 15.1.2014
  3. Petrol Circus Bike Build Off -kisassa sportti kohtaa klassikon 27.1.2013
  4. Moottoripyörämatkalle maailmalle 15.1.2013
  5. Petrol Circuksessa upeita pyöriä, kisoja ja kansainvälisiä staroja 4.12.2012