/ @ Moottoriurheilu

easymx

Tanskalainen Easy Online ApS osti viime vuonna FreestyleMX.fi:n verkkoliiketoiminnan. Uuden omistajan tavoitteena on tämän kaupan kautta saada vahva pohja Suomen markkinoille. Uudistettu motocross- ja endurovarusteiden ja -tarvikkeiden verkkokauppa on nyt avattu nimellä EasyMX.fi.

FreestyleMX oli ehtinyt toimia Suomessa vuodesta 2010. EasyMX.fi aloitti heti kaupan toteuduttua FreestyleMX:n liiketoiminnan kehittämisen aktiivisempaan ja kansainvälisempään suuntaan kasvattaen voimakkaasti markkinaosuuttaan Suomessa. Vahva osaaminen ja alan tuntemus ovat olleet yrityksen vahvuuksia alusta alkaen. Henkilöstöön kuuluu Suomen liiketoimintojen vetäjä Mika Lappalaisen lisäksi kaksi muutakin suomalaista verkkokaupan vahvaa erikoisosaajaa, joten yrityksessä on voimakas suomalaiskytkös.

Tutkimusten mukaan oikea hinnoittelu ja nopeat toimitukset ovat tärkeimmät verkkokaupan valintaperusteet, ja näihin Easymx.fi tulee keskittymään myös jatkossa. Myös tuotevalikoima on jatkuvassa kasvussa. ”On hienoa päästä aloittamaan nyt kokonaan uudella nimellä, osana isoa kokonaisuutta ja tukemaan EasyMX-verkkokaupan kasvutavoitteita Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. EasyMX tarjoaa maailman johtavia tuotemerkkejä erinomaiseen hintaan ja uskomme yhtiön markkinaosuuden kasvavan rajusti tulevina kuukausina. Hyvin toimivien ja palvelevien verkkokauppojen markkinat ovat vahvassa kasvussa.”, sanoo Mika Lappalainen.

EasyMX.fi:n avajaistarjouksena on 20 % alennus kaikista valikoimista löytyvistä tuotteista. Avajaistarjous on voimassa 26.4. saakka.

Aiheeseen liittyen

  1. Joulukalenteri 2011 on avattu! 1.12.2011
  2. Moottoripyörämarkkinoiden arvioidaan kasvavan kaudella 2011 2.2.2011
  3. Superenduron MM-kisat Helsinkiin 11.6.2014
  4. Tietopankki on uudistettu 19.8.2015
  5. Gallerian kuvien lisäys on uudistettu 2.8.2015