/ @ Motot.net

motot_galleria_upload_2015

Motot.netin gallerian kuvien lisäys on uudistettu. Vanha Flashiin perustunut toteutus on korvattu uudella HTML5-versiolla, jotta kuvien lisäys toimisi hyvin mahdollisimman monella laitteella. Nyt kuvien lisäyksen pitäisikin olla aiempaa selkeämpää myös mobiililaitteilla.

Uutena ominaisuutena kuvien lisäyksen yhteydessä on nyt helppo antaa kuville myös otsikko sekä kuvaus/avainsanat. Näitä ominaisuuksia kannattaakin hyödyntää, sillä kuvasi löytyvät parhaiten haulla kun niissä on kattavat avainsanat.

Annathan tämän uutisen kommenteissa palautetta uudesta kuvien lisäyksesta. Erityisen tärkeää on kertoa jos sen käytössä ilmenee ongelmia!

Aiheeseen liittyen

  1. Ota pyörästäsi talvinen kuva joulukalenteriin! 19.11.2010
  2. Galleriaan on tehty useita käytettävyysparannuksia 19.8.2015
  3. Gallerian päivitys otettiin käyttöön 24.8.2011
  4. Mallitietokantaa siivotaan – kuvien löytäminen helpottuu 7.8.2013
  5. Tietopankki on uudistettu 19.8.2015