/ @ Motot.net

forum_alueet_2015

Motot.netin keskustelufoorumin alueita on tiivistetty ja järjestelty uudelleen. Mopoalueilla merkkikohtaiset ala-alueet on poistettu ja kaikki merkkikohtaiset keskustelut käydään jatkossa alueella ”Merkkikohtainen mopokeskustelu”. Kevytmoottoripyöräpuolella on luovuttu tekniikkakeskusteluiden jaottelusta erikseen kaksi- ja nelitahtialueisiin, ja jatkossa kaikki kevytmoottoripyörien tekniikkaan liittyvä keskustellaan alueella ”Kevytmoottoripyörien tekniikka”. Kevytmoottoripyöräprojektit on tuotu yhdeksi pääalueeksi. Lisäksi moottoripyöräalueilla on tehty pientä uudelleenjärjestelyä ja miittialue on suljettu. Jatkossa keskustelu mopomiiteistä käydään alueella ”Yleiskeskustelu mopoista ja moposkoottereista”.

Uudelleenjärjestelyiden lisäksi myös tekniikkaa on päivitetty, kun Tapatalk-tuki on tuotu ajan tasalle. Tapatalk tukee nyt myös notifikaatioita.

Aiheeseen liittyen

  1. Tapatalk tuki palautettu – keskustelut kännykkään 1.7.2011
  2. Motot.net keskustelut nyt myös kännykkään 16.11.2010
  3. Uusi mobiilisivusto: m.motot.net 19.10.2011
  4. Tietopankki on uudistettu 19.8.2015
  5. Tilaa kaverille joululahjaksi VIP-jäsenyys! 1.12.2010