/ @ Motot.net

VIP jäsenyys 2010

Mietitkö mitä pientä ostaisit kaverille joululahjaksi? Hanki 10 eurolla lahja josta kaverisi on kiitollinen seuraavan vuoden ajan – tilaa hänelle Motot.netin VIP-jäsenyys ja pääsy suljetulle keskustelualueelle.

VIP-kauppaa on nyt muutettu niin että jäsenyyden voi ostaa muillekin kuin omalle tunnukselle, eikä osto enää edellytä tilaajalta rekisteröitymistä. Näin on myös mahdollista pyytää VIP-jäsenyyttä lahjaksi muilta, kunhan ostaja tietää saajan käyttäjänimen.

VIP-jäsenyyden perimmäisenä tarkoituksena on tukea sivuston toimintaa. Hyvän mielen lisäksi VIP-jäsenillä on pääsy suljetulle yleiskeskustelualueelle, VIP-kahvilaan. ”Kahvila” on todettu erittäin suurta riippuvuutta aiheuttavaksi, ja siellä on edelleen mukana useita aktiivisia kirjoittajia jotka eivät ole vuosiin omistaneet moottoripyörää tai mopoa.

Kahvilan keskustelu poikkeaa perinteisestä avoimen foorumin kirjoittelusta, sillä sinne ei pääse kuka tahansa lukemaan eivätkä keskustelut päädy hakukoneiden indekseihin. Näin VIP-jäsenille onkin muodostunut vahva yhteisö jossa jaetaan ilot ja murheet.

Kahvilan suosituimpia keskusteluita ovat esimerkiksi iloiset asiat, kiukuttelut, autot, valokuvaus, koulu ja opiskelu, seurustelu, kännykät, pelit, musiikki, ruoka ja juoma, alkoholi, elokuvat, hifi yms…

Lue lisää ja tilaa VIP-jäsenyys itsellesi tai kaverille…

Aiheeseen liittyen

  1. Tilaa nyt VIP-jäsenyys, saat Motot.net-tarroja! 22.2.2014
  2. Uniikit joululahjat Motot.netin kaupasta 30.11.2012
  3. Ota pyörästäsi talvinen kuva joulukalenteriin! 19.11.2010