/ @ Ei kategoriaa

mototnet_tarrat_2014-1

Motot.netin tarroja on toivottu myyntiin jo vuosia sen jälkeen kun ne edellisen kerran loppuivat. Nyt niitä on vihdoin saatavilla, ja vieläpä aiempaa edullisemmin: kun tilaat vip-jäsenyyden, saat samaan hintaan myös tarroja.

Toimi näin

Tilaa VIP-jäsenyys normaalisti osoitteessa www.motot.net/vip. Jäsenyys maksaa 10 euroa ja kestää vuoden ajan tilaushetkestä alkaen. Jos olet jo valmiiksi VIP-jäsen, tunnuksellesi lisätään vuoden verran jatkoaikaa. Kun jäsenyys on maksettu, lähetä sähköpostitse yhteystietosi osoitteeseen sami (at) motot.net. Vip-jäsenyyden voi maksaa verkkopankkien maksupainikkeilla, Visa ja MasterCard luottokorteilla sekä Visa Electron kortilla. Lisäksi maksu on mahdollista tehdä puhelimella, mutta tästä tulee perushinnan päälle operaattoriveloitus 2,60 euroa.

Mikä on VIP-jäsenyys?

VIP-jäsenyys on tapa tukea sivuston toimintaa, mutta siihen liittyy myös etuja. VIP-käyttäjillä on pääsy suljettuun VIP-kahvilaan, joka on vapaan keskustelun alue. Suosittuja keskusteluaiheita ovat mm. autot, armeija, musiikki, urheilu (jääkiekko, punttisali, formulat…), seurustelu, työelämä, opiskelu, pelit, kännykät, hifi, matkailu, kamerat, tv-sarjat, koti/remontointi, elokuvat…

 

Tarjous on voimassa toistaiseksi, joten tilaa VIP-jäsenyytesi jo tänään!

 

mototnet_tarrat_2014-2

Aiheeseen liittyen

  1. Tilaa kaverille joululahjaksi VIP-jäsenyys! 1.12.2010
  2. Motofest-tapahtumassa jaetaan 1000 kpl Motot.net-tarroja 9.8.2012
  3. Äänestä paras talvikuva ja voita Motot.net-tarroja! 2.1.2014
  4. Uniikit joululahjat Motot.netin kaupasta 30.11.2012
  5. Vuoden talvikuva -äänestyksen tulokset 12.1.2014