/ @ Motot.net

motowiki_2015

Motot.netin tietopankin, MotoWikin, käyttäjätunnuksia ollaan uudistamassa ensi viikolla. Aiemmin tietopankkiin on tarvittu erillinen käyttäjätunnus, mutta päivityksen jälkeen keskustelufoorumille rekisteröity tunnus tulee toimimaan myös tietopankissa.

Jos olet rekisteröinyt käyttäjätunnuksen tietopankkiin, tämä tunnus liitetään muutoksen yhteydessä automaattisesti foorumin tunnukseesi. Edellytys tälle tunnusten yhdistämiselle kuitenkin on, että foorumin ja tietopankin tunnuksilla on sama sähköpostiosoite.

Varmista nyt tietopankin käyttäjätunnuksesi sähköpostiosoite tietopankin sivulla Käyttäjä > Asetukset.

Keskustelufoorumin sähköpostiosoitteesi näet keskustelufoorumin sivulla Omat asetukset > Profiili > Kirjautuminen, varmista että myös se on ajan tasalla oleva sähköpostiosoite.

Tietopankin käyttäjätunnuksen tiedot eivät muutoksessa katoa vaikka sähköpostiosoite olisikin eri kuin foorumin tunnuksella. Jotta tiedot voidaan liittää foorumin käyttäjätunnukseen, tulee sinun olla muutoksen jälkeen yhteydessä ylläpitoon.

Aiheeseen liittyen

  1. Tietopankki on uudistettu 19.8.2015
  2. Mototallissa myös yritykset ilmoittavat ilmaiseksi 12.2.2012
  3. Kadonneet käyttäjätunnukset on palautettu 16.6.2013
  4. Ota pyörästäsi talvinen kuva joulukalenteriin! 19.11.2010
  5. Uusi mobiilisivusto: m.motot.net 19.10.2011