/ @ Motot.net

mototalli_yrityksille_2012

Motot.netin myyntiosio Mototalli.net on suosittu osien ja ajoneuvojen myyntipalsta yksityisten ilmoittajien keskuudessa, mutta myös yritykset voivat myydä palvelussa ajoneuvoja täysin maksutta. Lisäksi yritykset saavat oman vaihtopyöräsivustonsa osoitteessa yritys.moottoripyorat.fi

Motot.net tukee kauppiaita haastavina aikoina tarjoamalla mahdollisuutta ilmoittaa vaihtopyöriä täysin maksuttomasti. Palvelu on ollut yrityksille maksuton vuodesta 2009 lähtien, jolloin yritysten ilmoitukset sallittiin ensimmäistä kertaa. Motot.netin alasivustona toimiva ilmoituspalvelu Mototalli.net on perustettu vuonna 2005 yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin.

Näin saat yritystunnukset

Jotta voit lisätä yrityksesi vaihtopyöriä Mototalliin, tarvitset maksuttomat Motot.net-yritystunnukset. Rekisteröi aluksi yrityksellesi tavallinen Motot.net-käyttäjätunnus klikkaamalla tästä. Sen jälkeen lähetä ylläpidolle sähköpostitse yrityksesi tiedot osoitteeseen sami (ät) motot.net. Ylläpito muuttaa tunnukset yritystunnuksiksi ja vastaa sähköpostitse. Tämän jälkeen voitte aloittaa ilmoitusten lisäämisen.

Haluamme sähköpostitse yrityksestänne seuraavat tiedot:

 • Yrityksen nimi
 • Katuosoite, postinumero, paikkakunta ja maakunta
 • Kotisivujen osoite
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 • Rekisteröimänne käyttäjätunnuksen nimimerkki

Tärkeää! Erityissäännöt yrityksille

Ajoneuvot

Mototallissa saa ilmoittaa vain käytettyjä ajoneuvoja sekä sellaisia uusia ajoneuvoja jotka löytyvät yrityksen myymälästä ja ovat välittömästi myytävissä. Uusien pyörien kohdalla kutakin mallia kohden saa tehdä vain yhden ilmoituksen ja kyseisessä ilmoituksessa tulee ilmoittaa montako kappaletta kyseistä tuotetta on myymälässä tai varastossa välittömästi saatavilla. Uusia tilaustuotteita ei saa ilmoittaa Mototallissa.

Osat

Mototallin osailmoituksissa on erityisrajoituksia yrityksille. Emme halua että yritykset listaavat kaikkia verkkokauppansa tuotteita osapuolella, koska se ei palvele käyttäjiä. Kun käyttäjät etsivät uusia tuotteita, he etsivät niitä yritysten omilta verkkokauppasivuilta. Mikäli haluat näkyvyyttä verkkokaupallesi, voit olla mainostusasioissa yhteydessä ylläpitoon.

Yritykset voivat ilmoittaa vain käytettyjä osia ja niitäkin vain suurempina kokonaisuuksina. Esimerkiksi purkupyörät ovat tervetulleita, kunhan kaikki saman pyörän osat sisällytetään yhteen ilmoitukseen.

Aiheeseen liittyen

 1. Uniikit joululahjat Motot.netin kaupasta 30.11.2012
 2. Petrol Circus tänä viikonloppuna – lisää kuvat galleriaan! 22.9.2011
 3. Motot.net keskustelut nyt myös kännykkään 16.11.2010
 4. Uusien moottoripyörien ja mopojen myynti laski edelleen 2.1.2012
 5. MM-kotikisat myös endurossa 16.4.2012