/ @ Tapahtuma

PetrolCircus_logo_2011

Erikoismoottoripyörien näyttely Petrol Circus järjestetään nyt toista kertaa ja se jakautuu kolmeen pääalueeseen. Rakennettuja moottoripyöriä on kaksi pääluokkaa; kopterit ja bomberit. Kaikki erikoisnäyttelyiden lähes 200 pyörää kilpailevat 14 eri pyöräluokassa. Parhaat pyörät julkistetaan sunnuntaina klo 14.30. Lisäksi uusia tehdasvalmisteisia moottoripyöriä on esillä Motokuume-alueella hallissa 7.

Näyttelyissä nähdään kalustoa Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Latviasta, Venäjältä ja Saksasta. Ajoneuvoja on yhteensä esillä yli 500. Viikonloppunäyttely on kohdistettu kaikille autoista ja moottoripyöristä kiinnostuneille. Näyttelyn lisäksi tapahtuma tarjoaa viihteellistä oheisohjelmaa koko perheelle. Tapahtuman juontaa Jone Nikula.

Tarkemmat tiedot sekä tapahtuman jälkeiset kuvat löydät tapahtumakalenterin Petrol Circus sivulta.

Lisääthän kuvasi tapahtuman jälkeen Motot.net galleriaan! Pääset luomaan albumin Petrol Circus tapahtumaan klikkaamalla tästä

Aiheeseen liittyen

  1. Petrol Circus Bike Build Off -kisassa sportti kohtaa klassikon 27.1.2013
  2. Petrol Circus tuo yli 100 rakennettua pyörää MP-messuille 29.1.2015
  3. MP-messuilla Petrol Circus Custom Bike Show’ssa yli 80 pyörää 15.1.2014
  4. MP Messut starttaa huomenna, lisää kuvasi Motot.net galleriaan! 29.1.2015
  5. Lisää MP14 kuvasi Motot.netin galleriaan – ylläpidon kuvat jo nähtävissä 30.1.2014