/ @ Tapahtuma

mp12_sami_2012-15

MP 15 Moottoripyöränäyttely järjestetään perjantaista sunnuntaihin 30.1. – 1.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä. MP-messuilla voi tutustua maahantuojien uutuuksiin. Mukana messuilla ovat mm. Aprilian, BMW:n, Ducatin, Hondan, Husqvarnan, Kawasakin, KTM:n, Peugeotin, Suzukin, Vespan ja Yamahan uudet 2015 mallit. MP-messuilla on entistä suurempi rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show, jossa on esillä yli 100 pyörää. Ensimmäistä kertaa MP-messujen yhteydessä järjestetään Superenduron MM -osakilpailut. Kisat järjestetään ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa.

Nyt toistamiseen järjestettävä Tie Vie -alue, jossa houkutellaan moottoripyöräilemään entistä enemmän, on kasvanut kaksinkertaiseksi viime vuodesta. MP-messuilla on käytettyjen moottoripyörien ja mopojen alue, jossa omalla alueellaan on myynnissä 30 Harley-Davidson-moottoripyörää. Messujen Kamapörssistä voi tehdä löytöjä tai saada epäsopivat varusteet kiertoon. Uusia varusteita messuilla myyvät mm. All Right, Storm-Motor, Hanx ja Uimonen Training. Mallistojaan esittelevät myös Black Seven ja L-Fashion Group.

”MP-messut on kehittynyt entistä monipuolisemmaksi tapahtumaksi. Pääosassa ovat uudet pyörät ja moottoripyöräily, mutta tarjontaa on hyvin monenlaisille harrastajille”, kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. MP-messuilla on tänä vuonna vahvasti esillä Superenduro. Junior Race Park on entistä monipuolisempi ja siellä perheen pienimmät voivat kokeilla minimotoja, minitrialeita ja minicrosseja. Moottoripyöräkortittomatkin, vähintään 15 vuotiaat, voivat ajaa KTM-Motojysky-koeajoalueella moottoripyörällä ja saada näin tuntumaa moottoripyöräilyyn. Uusi Biker’s Date -alue tarjoaa Kari Salmelaisen vetämänä motoristin napakympin perjantaina ja lauantaina. Miss Superenduro-kisat järjestetään lauantaina ja silloin MP-messujen jatkoajalla on Los Bastardos Finlandesesin levynjulkistuskeikka. Biker’s Church kokoaa Sons of Abraham MCC:n järjestämään tilaisuuteen hiljentymään ja kuuntelemaan Aron & Cool Companyn Show’ta sunnuntaina. ”Tarjolla siis aikamoisia elämyksiä.”

Superenduron kansalliset kisat ajetaan perjantaina ja Superenduron MM –osakilpailut lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina kisaamassa ovat naiset ja sunnuntaina juniorit ja miehet. MP-messut tarjoaa kaiken messujen sisällön samalla pääsylipulla eli kisoihin ei tarvitse ostaa omaa lippua, ainoastaan halutessaan istumapaikan. Petrol Circuksessa kisailevat rakentajat pyörillään, voittajat selviävät lauantaina.

”MP-messuilla tavoitteenamme on innostaa ihmisiä moottoripyöräilemään entistä enemmän ja löytämään uusia harrastuksia,” kertoo Kantola. Viime vuonna messujen kävijöistä 70 % oli miehiä, 38 % kävijöistä tuli pääkaupunkiseudulta ja kävijöiden keski-ikä oli 38 v. Viime vuonna messuilla käynneistä 60 % harrasti itse moottoripyöräilyä, 20 %:n lähipiirissä oli moottoripyöräilyä harrastava henkilö ja 14 % harkitsi moottoripyörän hankintaa. Messuilla vieraili 2014 lähes 56 000 kävijää. ”Toivottavasti MP-messuille löytää tiensä myös mahdollisimman moni uusi kävijä. Tänä vuonna naiset pääsevät perjantaina messuille kaksi yhden hinnalla.”

Kuvat Motot.netin galleriassa, lisää myös omasi!

Ylläpito tulee lisäämään kuvia messuilta Motot.netin galleriaan. Lisäksi galleriassa nähdään käyttäjien ottamia kuvia, joten muistathan lisätä myös omat kuvasi! Alkuun pääset MP 15 tapahtumasivulta. Mikäli kuvatilasi uhkaa loppua kesken, saa messukuvien lisääjät tarpeen vaatiessa rajattoman kuvatilan pyytämällä sitä ylläpitäjältä (Sami) sivuston yksityisviestillä.

MP15 messukuvat Motot.net galleriassa

MP messut Motot.net tietopankissa

Messujen viralliset kotisivut

MP-messut järjestetään pe-su 30.1. – 1.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaostaon toimeksiannosta.

MP-messut on avoinna pe 30.1. klo 10-20, la 31.1. klo 9-18 (jatkoaika tarvikehalleissa ja Petrol Circuksessa klo 18-20) ja su 1.2. klo 10-17.

Pääsylippujen hinnat 19 e aikuiset, 16 e lapset (7-15 v), opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset, ryhmälippu 16 e/hlö (ryhmässä min 10 hlöä), perhelippu 49 e (2 aikuista ja alle 16-vuotiaat lapset). Mopokorttilippu 16 e (sisältää hampurilais- tai pizza-meal-aterian). Naiset pääsevät perjantaina messuille kaksi yhden hinnalla.

Aiheeseen liittyen

  1. Lisää MP14 kuvasi Motot.netin galleriaan – ylläpidon kuvat jo nähtävissä 30.1.2014
  2. MP-messut tarjoaa mopokorttilipun ja ohjelmaa nuorille 17.1.2015
  3. Monipuoliset MP-messut tarjoaa viihdettä 19.11.2014
  4. Lisää MP13 messukuvasi Motot.net galleriaan 31.1.2013
  5. Länsi-Suomen MP-messut valmiina pärähtämään käyntiin 6.2.2014