/ @ Tapahtuma

mp13-messut-sami-17

MP Moottoripyöränäyttely 30.1. – 1.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä tarjoaa suomalaiselle motoristille uusien moottoripyörien, rakennettujen moottoripyörien Petrol Circuksen ja Superenduron MM -osakilpailujen lisäksi paljon elämyksiä ja viihdettä. MP-messuilla järjestetään mm. Miss Superenduro -kisa ja nyt ensimmäistä kertaa, Kari Salmelaisen motoristin ”napakymppi” sekä Los Bastardos Finlandesesin rytmittämä jatkoaika ja Biker’s Churchin Elvis Show.

Kisakaunottaria MP-messuilla

MP 14 -messuilla kisattiin Miss Supercross -tittelistä. Ensi tammikuussa on vuorossa Miss Superenduro -kisat ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa järjestettävien Superenduron MM-osakilpailujen kunniaksi. Miss Superendurolta vaaditaan samanlaista räväkkää asennetta ja energiaa, mitä lajin kuskeiltakin. Upean ulkonäön lisäksi etsitään persoonaa, jolla on esiintymistaitoa ja luonnetta. Kilpailun voittaja selviää lauantaina 31.1. klo 16. Voittajatyttö saa rahapalkinnon (1000 e) lisäksi kuvaussopimuksen MP Maailma ja Offroadpro -lehtiin. Myös perintöprinsessat ja yleisön suosikkityttö palkitaan (500 e). Kisan järjestää MP-messut yhteistyössä Helena Riihituvan kanssa. Kilpailuun voi ilmoittautua joulukuun loppuun asti lähettämällä viesti miss.superenduro@messukeskus.com .

Biker’s Date saattaa yhteen

Sinkkujen kannattaa suunnata MP-messuilla Biker’s Date -alueelle, jossa legendaarinen Kari Salmelainen vetää perjantaina 30.1. klo 18 ja lauantaina 31.1. klo 15 Motoristin ”napakympin” tinkimättömään mp-tyyliin ja mp-henkisin palkinnoin. Molempina päivinä neiti ja herra X valitsevat mieluisen kumppanin kolmesta vaihtoehdosta.

Jatkoaika Los Bastardos Finlandesesin tahdissa, Biker’s Churchissä Elvis

MP-messujen sulkeuduttua lauantaina 31.1. klo 18 ei lähdetäkään mihinkään vaan silloin alkaa klo 20 asti kestävä jatkoaika ravintoloissa tarvikehallissa ja Petrol Circuksen alueella. Esiintyjänä jatkoajalla on Los Bastardos Finlandeses. Nyt toistamiseen MP-messujen sunnuntaina 1.2. klo 12 on Sons of Abraham MCC:n järjestämä Biker’s Church, jonne voi rock’n roll messun lisäksi mennä kuuntelemaan Elvistä eli seuraamaan Aron & Cool Companyn Elvis Showta. MP 15 Moottoripyöränäyttely järjestetään 30.1. – 1.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä. MP-messut on avoinna pe 30.1. klo 10-20, la 31.1. klo 9-18 ja su 1.2. klo 10-17. Messukeskus järjestää MP-messut Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Lippuja voi ostaa ennakkoon shop.messukeskus.com.

MP15 kuvia Motot.net galleriassa

Messujen viralliset kotisivut

Aiheeseen liittyen

  1. MP-messut tarjoaa mopokorttilipun ja ohjelmaa nuorille 17.1.2015
  2. MP Messut starttaa huomenna, lisää kuvasi Motot.net galleriaan! 29.1.2015
  3. Länsi-Suomen MP-messut hyvällä mallilla 15.1.2014
  4. Länsi-Suomen MP-messut 8.-10.2. 10.1.2013
  5. Länsi-Suomen MP-messut valmiina pärähtämään käyntiin 6.2.2014