/ @ Kevytmoottoripyörä, Moottoripyörä, Mopo, Tapahtuma

mp13-messut-sami-15

Toista kertaa Porin asema-aukiolla järjestettävien Länsi-Suomen MP-messujen valmistelut sujuvat hyvin aikataulussa. Kahdessa kerroksessa oleva 6000-neliöinen messualue on myyty jo loppuun näytteilleasettajien osalta.

Messuilla nähdään jälleen isoja moottoripyörämerkkejä esimerkiksi Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triupmh, KTM, sekä Harley-Davidson. Lisäksi messuilla on edustettuna paljon muitakin merkkejä sekä rakenneltuja pyöriä. Eivätkä messut rajoitu pelkästään moottoripyöriin, vaan näytillä on myös mönkijöitä, mopoautoja, sekä paljon ajovaruste uutuuksia ja outlet- myyntejä.

Yleisöä ei myöskään ole unohdettu, vaan messupaikan alakerrassa sijaitsevalla stunt alueella esiintyvät tällä kertaa jyväskyläläinen stunt ryhmä Stunt Freaks Team, sekä paikallinen RösöFilms. Stunt esitysten lisäksi yleisöllä on mahdollisuus osallistua skootterilla hidasajokilpailuun, sekä äänestää raadin kanssa messujen hienointa rakenneltua pyörää.

Messut ovat avoinna seuraavasti:

Pe 7.2. Klo 15-20
La 8.2. Klo 10-18
Su 9.2. Klo 10-16

 

Länsi-Suomen MP-messut -tapahtumasivu (kuvat tapahtumasta)

Aiheeseen liittyen

  1. Länsi-Suomen MP-messut valmiina pärähtämään käyntiin 6.2.2014
  2. Länsi-Suomen MP-messut 8.-10.2. 10.1.2013
  3. Länsi-Suomen MP-messut täydentävät talven messutarjontaa 15.10.2012
  4. Monipuoliset MP-messut tarjoaa viihdettä 19.11.2014
  5. MP 13 -messuilla kaikki suurimmat moottoripyörämerkit 4.11.2012