/ @ Tapahtuma

mp12_sami_2012-26

Tunnetuimmat moottoripyörämerkit näyttäytyvät helmikuussa Länsi-Suomen MP-messuilla. Näillä näkymin vain Harley Davidson saattaa puuttua joukosta. Tämän lisäksi messuilla nähdään myös tunnetuimmat mopoauto- ja varustemerkit.

Uudet messut löysivät nopeasti paikkansa ja yli 6000 m2 tilat täyttyivät näytteilleasettajista. Tämän vuoden uutuudet esittäytyvät Porin Asema-aukion kiinteistön yläkerrassa 8.-10.2.2013. Alakerrassa tullaan näkemään rakenneltuja pyöriä, vanhoja pyöriä ja paljon muuta moottoripyöräilyyn liittyvää.

Messujen esiintymisalueella StuntFreaksTeam ajaa stunttinäytöksiä päivittäin ja tarjoaa yleisölle elokuvansa Killing it ensi-illan lauantaina.

Alakerrassa on myös iltaisin ohjelmaa, kun Sissy Bar jää auki muun messualueen sulkeutuessa. Siellä esiintyy perjantaina 24 vuotta tauolla ollut ja viime kesänä paluun tehnyt porilainen Aika-yhtye. Lauantai-illan musiikista vastaa tunnettuja covereita vuosikymmenien varrelta esittävä Julle Kallio & The BullHide Boots.

Messut toteuttaa Porin Moottorikerho ry.

Aiheeseen liittyen

  1. Länsi-Suomen MP-messut valmiina pärähtämään käyntiin 6.2.2014
  2. Länsi-Suomen MP-messut täydentävät talven messutarjontaa 15.10.2012
  3. Länsi-Suomen MP-messut hyvällä mallilla 15.1.2014
  4. MP Messut starttaa huomenna, lisää kuvasi Motot.net galleriaan! 29.1.2015
  5. Monipuoliset MP-messut tarjoaa viihdettä 19.11.2014