/ @ Motot.net

joulukuva joulukalenteri 2010

Joulukuu tekee tuloaan ja sivustolle on tulossa viime vuoden tapaan käyttäjien kuvilla täytetty joulukalenteri. Etelää myöten on saatu lumi maahan ja ensi viikolle lupaillaan pakkasta ja aurinkoista säätä, joten puitteet näyttäville kuville pitäisi olla kunnossa!

Parhaat 24 kuvaa valitaan kalenteriin ja vuoden päätteeksi äänestetään kalenterin kuvien top 3. Parhaiden kuvien ottajat saavat VIP-jäsenyyden vuodeksi 2011.

Kuvien tulee olla moottoripyöräaiheisia ja laadukkaita. Lisää talviset otoksesi uuteen galleriaan ja lähetä ehdotuksesi minulle yksityisviestitse (käyttäjälle Sami). Ainoastaan uudessa galleriassa sijaitsevat kuvat huomioidaan, koska joulukalenterista linkitetään vain ja ainoastaan sinne.

Olethan lisännyt kuvasi jo uuteen galleriaan?

Motot.netin uusi kuvagalleria otettiin käyttöön tänä syksynä. Olethan jo lisännyt parhaat kuvasi uuteen galleriaan? Vanha galleria tulee ajan myötä poistumaan, joten varmista että käyttäjät löytävät kuvasi lisäämällä ne uuteen galleriaan.

Aiheeseen liittyen

  1. Joulukalenteri tulee, lisää talviset kuvasi galleriaan! 18.11.2013
  2. Joulukalenteri on auki 1.12.2010
  3. Joulukalenteri 2011 on avattu! 1.12.2011
  4. Joulukalenteri 2012 1.12.2012
  5. Joulukalenteri 2013 1.12.2013