/ @ Motot.net

mototnet_uusi_galleria_2011

Motot.netin kuvagalleriasta on otettu käyttöön uusi versio. Päivityksellä tavoitellaan parempaa käyttökokemusta. Käy katsomassa ja anna palautetta!

Kategorianavigointi

kategorianavigointi

Galleriassa on ollut hankalaa navigoida eri kategorioista eri tyyppistä sisältöä, esimerkiksi enduro-mopojen suosituimmat kuvat. Nyt tähän on tehty parannus niin että käyttäjät löytäisi haluamansa helpommin suoraan gallerian etusivulta

Etusivun poiminnat

poiminnat

Etusivulla esitetään uusimpia, katsotuimpia,parhaita ja kommentoiduimpia ajoneuvoja, kuvia ja videoita. Sisällön esitystapa on uudistettu.

Ajoneuvosivu

Ajoneuvon kuvien esitystapa on täysin uudistettu. Ajoneuvosivulta voi selata kaikkia ajoneuvon kuvia ja pikkukuvaa klikkaamalla kuva aukeaa suuremmaksi. Suurta kuvaa klikkaamalla pääsee kuvasivulle, jossa on mahdollista lukea ja kirjoittaa kuvakohtaisia kommentteja. Kuvia voi katsoa slideshowna sekä sivun sisässä että täydellä ruudulla vasemman alareunan ikoneja klikkaamalla. Kunkin kuvan kohdalla näkee kolme uusinta kommenttia (keltainen laatikko kun vie hiiren kommenttiluvun päälle).

Kommentit latautuu automaattisesti kun sivua vierittää alaspäin niin että kommentit tulevat esille ja lisää kommentteja saa avautumaan samaan sivuun klikkaamalla kommenttien lopusta linkkiä. Kommenttien listausjärjestys on käännetty ja uusin kommentti tulee nyt ensimmäisenä, kokeile rauhassa ja kerro tämän uutisen kommenteissa mitä mieltä olet tästä muutoksesta!

Kuvasivu

Kuvasivulla on otettu käyttöön vastaavat kommenttien listauksen uudistukset kuin ajoneuvosivuilla.

Aiheeseen liittyen

  1. Galleriaan on tehty useita käytettävyysparannuksia 19.8.2015
  2. Gallerian uusista kommenteista voi nyt tilata sähköpostihuomautuksen 25.7.2013
  3. Gallerian kuvien lisäys on uudistettu 2.8.2015
  4. Miten parantaisit uutta ulkoasua? Kerro ja voita VIP-jäsenyyttä 1.9.2012
  5. Seljas yrittää MP-messuilla tuplavolttia taaksepäin (Päivitys: ei sittenkään!) 24.1.2011