/ @ Tapahtuma

seljas_backflip_2011

FMX-kuski Jussi Seljas yrittää moottoripyörällä tuplavolttia taaksepäin Helsingin MP11 messuilla perjantaina 4.2. klo 14. Seljas epäonnistui yrittäessään Double Backflip-temppua Tampereen FMX-Showssa viime kesänä. Seljas on tullut suurelle yleisölle tutuksi MTV3:n Ennätystehdas-ohjelmasta.

Kaksoisvoltin taaksepäin on aiemmin tehnyt vain kolme kuskia koko maailmassa. Onnistuessaan Seljas olisi ensimmäinen eurooppalainen tempussa onnistunut kuski.

Huippuluokan temppuja nähdään myös messujen Osiris Freestyle Show’ssa, joka esittelee Suomen ja maailman stunt- ja FMX-huiput huikeassa show’ssa kolme kertaa päivässä, juontajana Mikko ”Peltsi” Peltola! Ennakkotiedoista poiketen Metal Mulisha -kuski Wes Agee korvaa esiintyjänä Jeff ”OX” Kargolan.

Matkailukortteli evästää motoristit matkaan, oli kiinnostunut sitten lähimatkailusta tai istumalihaksia vaativista extreme-keikoista vaikkapa Afrikan halki. Tapahtumasta löydät myös sähkömoottoripyörien testirata Electric Arenan, nuorison Mopomaailman, rakennettujen pyörien alueen veteraanipyörät, moottoripyörämerkkien kisatiimit, vaihtopörssin, sekä paljon muuta!

Päivitys 3.2.

MP 11 Moottoripyöränäyttelyn perjantaille klo 14 suunniteltu tuplavolttihyppy-yritys peruuntuu. Jussi Seljas on loukkaantunut keskiviikkoiltana harjoituksissa. Seljas on kunnossa, mutta ei pysty hyppäämään.

Kuvia ja videoita MP11 messuilta tulet löytämään Motot.netin galleriasivulta tapahtuman alettua.

Aiheeseen liittyen

  1. Jussi Seljas: Showdown 29.3. alkaen, mukana vakava onnettomuus 12.3.2012
  2. ACS 2013 käynnistyi, näin lisäät kuvasi galleriaan 29.3.2013
  3. MP13 messuilla vieraili 56 266 kävijää 3.2.2013
  4. ACS 2011 kuvat galleriassa 25.4.2011
  5. MP-messuilla Petrol Circus Custom Bike Show’ssa yli 80 pyörää 15.1.2014