/ @ Motot.net

motot_teemavaihto_2012

Motot.netissä on eilen otettu käyttöön uusi ulkoasu. Ulkoasua on jo nyt parannettu monin tavoin, mutta kehitystä tullaan edelleen jatkamaan. Uudistus on jakanut mielipiteitä kuten aiemmatkin uudistukset, ja nyt haluaisimmekin kuulla miten sinä parantaisit sivuton uutta ilmettä?

Voit antaa ehdotuksesi tämän uutisen keskustelussa. Keskustelussa tullaan keskittymään parannusehdotuksiin, ja joukosta moderoidaan pois ”vanha takaisin” tai ”aivan surkea” -tyyppiset kommentit, jotka eivät auta sivuston kehittämisessä. Lopuksi viisi parasta kehitysehdotusta kirjoittanutta käyttäjää palkitaan vuoden VIP-jäsenyydellä.

Huomaathan että etusivulta voit nyt valita teeman sävyksi tumman tai vaalean. Kerrothan keskustelun kyselyssä kumpi on mielestäsi parempi.

Aiheeseen liittyen

  1. Miten parantaisit Motot.net galleriaa? 2.8.2011
  2. Vastaa käyttäjäkyselyyn ja voita kypärä! 5.8.2012
  3. Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta! 23.12.2010
  4. Uusi ulkoasu on nyt käytössä! 31.8.2012
  5. Vielä ehdit vastaamaan käyttäjäkyselyyn – voit voittaa kypärän! 17.8.2012