/ @ Tapahtuma

mp12_sami_2012-15

Moottoripyörärakentamisen ykkösmies, West Coast Choppersin perustaja, televisiosta tuttu Jesse James saapuu Helsinkiin MP 13 Moottoripyöränäyttelyyn 31.1. – 3.2.2013.

Jesse James on yksi maailman tunnetuimmista moottoripyörärakentajista ja rakentanut huippukalliita moottoripyöriä usealle Hollywood-tähdelle. Jesse James on isännöinyt mm. yhdysvaltalaista kustomointi-ohjelmaa, Discovery-kanavan Monster Garagea. MP-messuilla Jesse Jameksen voi tavata päivittäin rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Motorcycle Show’ssa.

Nykyisin Texasissa asuva Jesse James tulee Suomeen kertomaan työskentelystään uusimmassa yrityksessään, Austin Speed Shopissa. Hanke keskittyy autojen ja moottoripyörien kustmointiin. Tähän perustuu myös uusi TV-sarja, Outlaw Garage, joka on alkanut huhtikuussa Discovery-kanavalla. Petrol Circuksen järjestäjät Flying Choppersista kuvaavat Jesse Jamesta kaikessa suorapuheisuudessaan viihteelliseksi hahmoksi, joka on omistautunut asialleen. Odotukset ovat siis korkealla.

Pohjois-Euroopan suurin moottoripyöränäyttely MP 13 laajentaa erikoismoottoripyörien näyttelyaluetta. Flying Choppers järjestää yhteistyössä Suomen Messujen kanssa Petrol Circus Custom Motorcycle Show’n, joka täyttää yhden Messukeskuksen isoista halleista. Petrol Circus tuo MP-messuille lisää elämyksiä ja sisältöä. Odotettavissa on huikeita show-moottoripyöriä parhaimmilta rakentajilta, työnäytöksiä, kilpailuja sekä muuta huippuohjelmaa – tähtivieraana mm. Jesse James.

Aiheeseen liittyen

  1. Petrol Circuksessa upeita pyöriä, kisoja ja kansainvälisiä staroja 4.12.2012
  2. Petrol Circus tuo yli 100 rakennettua pyörää MP-messuille 29.1.2015
  3. Moottoripyörät valtaavat Messukeskuksen viikonloppuna 31.1.2013
  4. Petrol Circus Bike Build Off -kisassa sportti kohtaa klassikon 27.1.2013
  5. MP 13 -messuilla kaikki suurimmat moottoripyörämerkit 4.11.2012