/ @ Moottoriurheilu, Tapahtuma

MP_messut_2011

MP 12 Moottoripyöränäyttely käynnistää ajokauden Helsingin Messukeskuksessa 2.-5.2.2012. Tapahtuman yhteydessä nähdään ensi kertaa supercrossin kansainvälinen osakilpailu.

Tanskalainen Moto Event järjestää kansainvälisen supercrossin osakilpailun Helsingin Messukeskuksessa 3.-4.2.2012. Sarjan toinen osakilpailu ajetaan viikkoa myöhemmin Tanskan Herningissä. Suomen osakilpailu ajetaan kahdessa osassa, perjantaina 3.2. ja lauantaina 4.2. illalla MP-messujen jälkeen. Lipunmyynti kilpailuun alkaa joulukuun alussa. Varsinaisen kisan lisäksi kilpailuareenalla nähdään monipuolista ohjelmaa jokaisena messupäivänä messulipun hinnalla.

Joka motoristille jotain?

MP 11 Moottoripyöränäyttelyyn helmikuussa 2011 osallistui yli 140 näytteilleasettajaa. Myös MP 12:n näyttelytilan myynti on käynnistynyt hyvin. Tapahtuma levittäytyy Messukeskuksen halleihin 1,2,3 ja 6 sekä uuteen halliin 7.

– Yritämme ottaa huomioon mahdollisimman monipuolisesti erilaiset motoristit ja heidän kiinnostuksenkohteensa, kertoo tapahtuman myyntipäällikkö Heidi Sonkkila.

– Perinteisten Matkailukorttelin, Varikon ja Rakennettujen pyörien alueen lisäksi uutta on suunnitteilla niin nuorille kuin iäkkäämmillekin harrastajille. Nuoret ovat itse mukana suunnittelemassa entistä suurempaa ja monipuolisempaa nuorisoaluetta. Historian havinaa tarjoilee puolestaan Nostalgia-alue, jossa nähdään mm. Jarno Saarinen -erikoisnäyttely, kun maailmanmestaruudesta tulee ensi vuonna kuluneeksi 40 vuotta, Sonkkila jatkaa.

Kuvat ja videot tuttuun tapaan Motot.net galleriaan

Kuvat ja lisätiedot MP 12 moottoripyörämessut -kalenterisivulta lähempänä tapahtumaa.

Aiheeseen liittyen

  1. Belgian Jurgen Wybo Helsinki Supercrossin avausvoittoon 4.2.2012
  2. Superenduron MM-kisat Helsinkiin 11.6.2014
  3. MP 12 Moottoripyöränäyttely avaa ovensa positiivisissa tunnelmissa 1.2.2012
  4. MP 13 -messuilla kaikki suurimmat moottoripyörämerkit 4.11.2012
  5. Kullas suvereeni supercrossin SM-avauksessa 8.5.2011