/ @ Tapahtuma

kawa_mp_messut_2011

Huomenna torstaina Helsingissä avautuva Pohjoismaiden suurin moottoripyöränäyttely MP 12 virittää positiivista tunnelmaa alamaissa käyneen toimialan ylle. Moottoripyörämaahantuojat ovat ilmaisseet positiivisen tahtotilansa järjestää MP-näyttely yhdessä Suomen Messujen kanssa myös vuonna 2013.

Valtaosa kotimaisista moottoripyörämaahantuojista on järjestäytynyt yhdeksi rintamaksi Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistykseen. Yhteenliittymä tunnetaan nimellä Moottoripyöräjaos. Jaoston jäseniä ovat Suzuki International Europe GmbH (Suzuki), MP-Racing Oy (Husqvarna, Malaguti ja MV Agusta), Hailac Oy (Ducati), Forteco Oy (Peugeot-mopot ja -skootterit), SGN Motors Oy (Aprilia, Derbi, Gilera, Piaggio ja Vespa), Sumeko Oy (Harley-Davidson ja Kawasaki), BMW Suomi Ab (BMW), Konekesko Oy (Yamaha) ja Brandt Oy (Honda).

Moottoripyöräjaosto on päättänyt olla mukana myös MP 13 -tapahtumassa.

– Meillä on Suomen Messut Osuuskunnan kanssa vahva yhteistyö, joka jatkuu tämän näyttelyn jälkeen heti MP 13 -näyttelyn suunnittelun merkeissä, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen asiamies Hannu Kyyhkynen vahvistaa.

SuperCross Arenalla kotimaisia ja kansainvälisiä huippunimiä

MP 12 tarjoaa pyöräuutuuksien ja varusteiden lisäksi paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Perinteisten Matkailukorttelin, Varikon ja Rakennettujen pyörien alueen lisäksi uutta on entistä suurempi Mopomaailma sekä Nostalgia-alue, jossa nähdään mm. Jarno Saarinen erikoisnäyttely. Messupäivän kruunaa perjantaina ja lauantaina kansainvälinen supercrossin osakilpailu, johon myydään lippuja erikseen. Ensimakua supercrossista saa jo messupäivien aikana, kun kisa-alueella järjestetään vauhdikasta ohjelmaa messulipun hinnalla.

SuperCross -osakilpailuun ja oheisohjelmiin osallistuvat mm. freestyle-motoristi Jussi Seljas, Antti Pyrhönen, supercrossin Suomen mestari 2011, Santtu Tiainen, Kimi Räikkösen Ice1Racing-tiimin MM-sarjan kuljettaja (MX1-luokka), Dean Ferris, Ice1Racing-tiimin kuljettaja Australiasta, ranskalainen Fabien Izoird, kaksinkertainen supercrossin Euroopan mestari, sekä Toni Eriksson, Ice1Racing-tiimin MM-sarjan kuljettaja viime vuonna, nyt KTM:llä ja SM-sarjassa, MX1 Suomen mestari 2010.

Hiljainen hetki Mika Aholan muistolle lauantaina klo 14

Suuri suomalainen endurolegenda Mika Ahola siunataan Hämeenlinnassa messulauantaina 4.2. Mikan muistoksi MP-messujen SuperCross Arena halleissa 1 ja 2 hiljenee minuutiksi klo 14 eli samaan aikaan, kuin siunaustilaisuus alkaa.

Pekka Haavisto vierailee MP-messuilla lauantaina

Presidenttiehdokas Pekka Haavisto toimii SuperCross -kisan suojelijana ja vierailee Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 4.2. Häntä haastatellaan SuperCross Arenalla klo 14.00.

SuperCross Arenan tapahtumissa ja kisoissa käytetään vihreää polttoainetta, minkä vuoksi Haavisto on antanut siunauksensa tapahtumalle.

Kuvat ja videot tuttuun tapaan Motot.netissä

Motot.netin galleriaan kerätään ylläpidon ja käyttäjien kuvia messuilta. Pääset lisäämään kuvia luomalla oman albumin MP12 tapahtumasivulle: luo albumi klikkaamalla tästä.

MP 12 tapahtumasivu

Kaikki MP 12 uutiset

Aiheeseen liittyen

  1. Pohjoismaiden suurin moottoripyöränäyttely hyrisee lähtökuopissaan 23.1.2012
  2. MP 12 Moottoripyöränäyttely tuo supercrossin Helsinkiin 5.10.2011
  3. MP 13 -messuilla kaikki suurimmat moottoripyörämerkit 4.11.2012
  4. Ranskan Izoird on King of Helsinki 5.2.2012
  5. MP13 messuilla vieraili 56 266 kävijää 3.2.2013