/ @ Tapahtuma

mp12_sami_2012-26

Perjantaista sunnuntaihin 11.–13. huhtikuuta 2014 järjestettävät Supermessut kokoavat jälleen kevään suositut tapahtumat yhdeksi kokonaisuudeksi Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Supermessut-nimen alla nähdään valtakunnallisesti suositut Puutarha-messut, Kotimaan Matkailumessut, Tampereen Viinimessut ja Kirja-teema sekä uusi moottoripyörätapahtuma Tampere Bike Show. Koko perheen tapahtumakokonaisuus laajenee moottoripyörien myötä uuteen E-halliin.

– Supermessujen jo ennestään poikkeuksellisen monipuolinen aihepiiri laajenee nyt entisestään, kun saamme kokonaisuuteen mukaan moottoripyöriin ja moottoripyöräilyyn keskittyvän Tampere Bike Shown. Keväällä 2012 edellisen kerran järjestetyt Supermessut saavuttivat suuren suosion koko perheen monipuolisena tapahtumana. Tavoitteenamme onkin, että myös ensi huhtikuussa pidettäviltä Supermessuilta löytyy jokaiselle perheenjäsenelle kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Uusi Tampere Bike Show -tapahtuma tukee tätä tavoitetta erinomaisesti, kertoo projektipäällikkö Pauliina Lindgren Tampereen Messut Oy:stä.

Tampere Bike Show tarjoaa elämyksiä vauhdin ystäville

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uudessa E-hallissa toteutettava Tampere Bike Show on moottoripyörien ja moottoripyöräilyn erikoistapahtuma, joka kokoaa yhteen alan harrastajat ja moottoripyöräilystä kiinnostuneen suuren yleisön. Tampereen Messut Oy järjestää uuden tapahtuman yhteistyökumppaninaan Hämeenlinna Bike Show, joka tuottaa tapahtumaan oheisohjelmaa. Tampere Bike Show tuo Supermessujen yhteyteen näyttävän kattauksen moottoripyöriä sekä tarvikkeita ja varusteita alan harrastajille. Luvassa on myös monipuolista ja vauhdikasta oheisohjelmaa.

– On todella hienoa aloittaa yhteistyö Tampereen Messujen kanssa ja toteuttaa nyt ensimmäinen Tampere Bike Show uusissa, upeissa tiloissa. Hämeenlinnassa olemme toteuttaneet Bike Shown menetyksekkäästi jo kolme kertaa. Tavoitteenamme on luoda nyt Tampereelle Supermessujen yhteyteen toinen yhtä antoisa moottoripyörätapahtuma. Haluamme panostaa laatuun ja monipuoliseen sisältöön, jotta Tampere Bike Show tarjoaisi kävijöille runsaasti nähtävää, upeita moottoripyöriä sekä rentoa ja hyvää fiilistä vauvasta vaariin, sanoo tapahtumaan ohjelmaa tuottava Tarmo Perätalo Hämeenlinna Bike Showsta.

Aiheeseen liittyen

  1. MP-messuilla Petrol Circus Custom Bike Show’ssa yli 80 pyörää 15.1.2014
  2. Voita liput Tampere Supercross & Offroad Expoon! 24.10.2012
  3. Petrol Circus Bike Build Off -kisassa sportti kohtaa klassikon 27.1.2013
  4. Tampere Supercross laittaa yleisön valitseman tähden kovan paikan eteen 19.10.2012
  5. Superpyörät superautojen rinnalle Air & Motor Show Liveen 4.3.2013