/ @ Tapahtuma

supercross-kansikuva-2012

Offroadin kotimainen suurtapahtuma Tampere Supercross & Offroad Expo on avannut yleisöäänestyksen siitä, kuka kotimainen tähti osallistuu haastajana marraskuun 9.-10. päivä järjestettävään Avant endurocross -kilpailuun. Moottoripyöräilyn supercrossin SM-finaalin yhteydessä ajettaviin lähtöihin ovat asettuneet ehdolle Pate Mustajärvi, Arttu Harkki, Pasi ”Poju” Heinonen sekä Jussi Seljas.

Popedan laulajana tunnetuksi tullut Pate Mustajärvi on vapaa-ajallaan tuttu näky moottoripyörän ohjaimissa, ja ottaa haasteen vastaan Tampereen paikallisena ikonina. Radio SuomiPopin juontajana työskentelevä Arttu Harkki on yllyttänyt TV:stä tuttuna uransa aikana kymmeniä ihmisiä, mutta haluaa tällä kertaa laittaa likoon itsensä. Poika saunoo -hitistä tuttu Pasi ”Poju” Heinonen on musiikin rautainen ammattilainen, joka on salaisena valttikorttinaan pitänyt keikkakuntoa yllä enduropyörän sarvissa. Jussi Seljas on Showdown-ohjelmasta tunnettu, työkseen moottoripyörää ajava freestyle motocross -kuljettaja, mutta riittääkö Jussillakaan vauhti endurocrossiin kaikesta extremekokemuksesta huolimatta?

Tampereen messu- ja urheilukeskukseen rakennettava massiivinen endurocross-rata ei päästä yleisön valitsemaa tähtivierailijaa helpolla. Rata vaatii pohjalle yli 180 kuorma-autollista hiekkaa, ja suurien hyppyjen lisäksi moottoripyörillä on ylitettävä myös irtoesteitä, kuten halkokasoja ja autoja. Äänestyksessä valitulla on vastassaan ammatikseen ajavia endurokuljettajia, joten kokemus tuhatpäisen yleisön edessä on rankka ja ikimuistoinen.

Äänestys on avattu Tampere Supercross & Offroad Expon Facebook-sivuilla osoitteessa https://www.facebook.com/TampereSx . Voittaja ratkeaa 2. päivä marraskuuta, jolloin eniten ääniä saanut tähti aloittaa valmistautumisen kilpailuun.

Offroad Expoon ja Tampere Supercross -osakilpailuun odotetaan kahden päivän aikana yhteensä 10000 kävijää. Suomen Moottoriliiton alaisuudessa järjestettävän Tampere Supercrossin kilpailuorganisaationa toimii TamMC -moottorikerho.

Aiheeseen liittyen

  1. Voita liput Tampere Supercross & Offroad Expoon! 24.10.2012
  2. Tampereen Messu- ja urheilukeskus täyttyy viikonloppuna offroad-harrastajista 6.11.2012
  3. Vapaa pääsy harjoittelemaan Supercross-radalle 3.10.2012
  4. Uusi moottoripyörätapahtuma Tampere Bike Show 1.11.2013
  5. Offroad Expossa lisää mönkijöitä ja enemmän viihdettä 26.8.2013