/ @ Moottoriurheilu

tampere_supercross_2012

Tampere Supercross avaa maailmanluokan radan kaikille ennen marraskuun megatapahtumaa.

Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 9.-10.11. ajettava Tampere Supercross järjestää todellisen jymy-yllätyksen, kun se avaa kansainvälisen tason supercross-radan vapaille harjoituksille kahdeksi päiväksi ennen tapahtumaa. SM-finaalin radalle pääsevät ajamaan kaikki joilla on Suomen Moottoriliiton myöntämä, voimassa oleva ajajalisenssi MXJ-, MX1- tai MX2 -luokkassa.

Tapahtuman järjestäjä Juuso Valtakari sanoo, että tavoite on järjestää jotain unohtumatonta motocrossin harrastajille

– Alusta asti on ollut selvää, että Tampereen SM-finaalin puitteet tulevat olemaan massiviset. Jo pelkät maansiirtotyöt ottavat useita päiviä.

– Nyt lyödään lisää vettä myllyyn, ja annetaan kaikille halukkaille mahdollisuus päästä omin käsin kääntämään kahvaa sellaiseen ympäristöön, jollaisia yleensä näkee vain valokuvissa.

Tampereen supercross-rata laittaa koville niin teknisen osaamisen kuin uskalluksenkin. Suurimmissa hypyissä käydään sisähallin rajoilla, ja intensiivinen rataprofiili vie mehut kovimmistakin kuskeista.

Valtakarin mukaan päätös radan avaamisesta vapaille harjoituksille ei lopulta ollut vaikea

– Radan ylläpito vaatii toki ylimääräistä työtä tekijöiltä, mutta tällaiset ovat kerran-elämässä -mahdollisuuksia, josta ei itse juniorina pystynyt edes haaveilemaan.

– Jos koskaan on mahdollista toteuttaa unelmiaan ja kokea miltä tuntuu myllyttää suuren maailman areenoilla, tästä se ei enää tule lähemmäksi!

Rata on avoinna harjoittelulle keskiviikkona 7.11. ja torstaina 8.11. kello 15:00 – 19:00. Kello 19 jälkeen on molempina päivinä tunnin ajoaika endurocrossille.

Päiväkohtainen ratamaksu 30 euroa tulee maksaa pakollisen ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Sitova ilmoittautuminen tulee tehdä 31.10. mennessä varausvastaava Tero Salmelalle sähköpostitse osoitteeseen tero_salmela@wippies.fi. Ajopaikkoja vapaisiin harjoituksiin on 30 per päivä, ja ilmoittautuminen loppuu heti kun paikat tulevat täyteen.

Varaus vahvistetaan vasta kun 30 euron päiväkohtainen hinta on maksettu. Lasku lähetetään kuljettajalle sähköisesti kun seuraavat tiedot on toimitettu sähköpostitse: nimi, puhelinnumero, lisenssinumero, sähköposti ja postiosoite.

Tampere Supercross -kilpailun järjestää Tampereen Motocross ry.

Aiheeseen liittyen

  1. Voita liput Tampere Supercross & Offroad Expoon! 24.10.2012
  2. Tampere Supercross laittaa yleisön valitseman tähden kovan paikan eteen 19.10.2012
  3. Tampereen Messu- ja urheilukeskus täyttyy viikonloppuna offroad-harrastajista 6.11.2012
  4. Lahden Supercross kerää kovia kansainvälisiä nimiä 16.10.2011
  5. Uusi moottoripyörätapahtuma Tampere Bike Show 1.11.2013