/ @ Tapahtuma

supercross-kansikuva-2012

Tampere Supercross & Offroad Expo on offroadin suurtapahtuma Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 9.-10. päivä marraskuuta. Offroad Expo -messuilla on näytillä kaikki suurimpien maahantuojien vuoden 2013 kalustouutuudet ja yhteensä lähes 50 näytteilleasettajaa.

Motot.net arpoo kilpailuun osallistuneiden käyttäjien kesken kahden hengen lippupaketin perjantaille (9.11.), ja mukaan saa lisäksi Tampere Supercross t-paidat kahdelle hengelle! Kommentoi uutista viimeistään lauantaina 27.10. ja olet mukana arvonnassa!

Supercrossin SM-finaalia varten tapahtumaan rakennetaan massiivinen, yli 180 rekka-autollista hiekkaa vaativa kansainväisen tason supercross-rata. SM-finaalin yhteydessä radalla ajetaan myös Avant endurocross -kilpailu. Huomattavan suuresta 10.000 euron palkintopotista on Tampereella ajamassa SM-kilpailijoiden lisäksi muun muassa KTM:n brittiläinen tehdaskuljettaja Jonny Walker sekä supermoton MM-hopeamitalisti Mauno Hermunen.

Voit lukea lisää tapahtumasta sen virallisilta kotisivuilta http://www.supercross.fi/

Aiheeseen liittyen

  1. Tampere Supercross laittaa yleisön valitseman tähden kovan paikan eteen 19.10.2012
  2. Tampereen Messu- ja urheilukeskus täyttyy viikonloppuna offroad-harrastajista 6.11.2012
  3. Offroad Expossa lisää mönkijöitä ja enemmän viihdettä 26.8.2013
  4. Vapaa pääsy harjoittelemaan Supercross-radalle 3.10.2012
  5. Uusi moottoripyörätapahtuma Tampere Bike Show 1.11.2013