/ @ Tapahtuma

kiihdytyspyora_fatlad_2013

Malmin lentokentän 75-vuotisjuhlan kunniaksi järjestettävä moottorispektaakkeli Air & Motor Show Live Helsinki tuo paikanpäälle lukuisten superautojen lisäksi myös näyttävän kattauksen huikeita moottoripyöriä.

Top Gear Suomen ja D1-Ultimate GT:n järjestämä moottorishow Air & Motor Show Live Helsinki on tuomassa Malmille ennennäkemättömän arsenaalin moottorikalustoa. Superautojen, driftaavien ralliohjusten, F1-tykkien sekä lentonäytösten lisäksi paikalla nähdään myös huimia moottoripyöriä ja henkeäsalpaavia freestyle-hyppyjä sekä stunt-temppuja.

Näyttävien moottoripyöränäytösten sekä lukuisten prätkämestarien lisäksi yleisö pääsee todistamaan muun muassa ANY10 Race Teamin rakentaman Suzuki GSXR 1200 Turbon sekä Suomen tehokkaimman Suzuki Hayabusan menoa sekä ihastelemaan Euroopan nopeinta metanoli-Kawasakia, joka viime kesänä teki Euroopan ennätyksen seisovalla maililla 420 km/h.

Dustersin Streetbike-stuntajajat Janne Uskali ja Tomi Kitola tulevat rakentamaan Malmin lentokentälle uusilla KTM Dukeilla shown, jollaista eivät ole vielä koskaan esittäneet Suomessa. Ruotsin freestylesuuruudet Daniel Bodin, Tobbe Gullblom ja Fredrik ’FROG’ Berggren taas tarjoavat yleisölle veret seisauttavia hyppyesityksiä.

Aiheeseen liittyen

  1. Air & Motor Show Live: moottoripyörällä lentävän lentokoneen yli 1.5.2013
  2. Uusi moottoripyörätapahtuma Tampere Bike Show 1.11.2013
  3. Motor Zone starttaa perjantaina Your Move Suurtapahtumassa 26.5.2011
  4. Jesse James tulee MP 13 -messuille 11.9.2012
  5. MP-messuilla Petrol Circus Custom Bike Show’ssa yli 80 pyörää 15.1.2014