/ @ Moottoriurheilu, Tapahtuma

Your Move liikuntakampanja

Your Move Suurtapahtuma starttaa perjantaina Helsingin Olympiastadionin ympäristössä. Moottoripyörä- ja mönkijäurheilusta kiinnostuneet kohtaavat Helsingin jäähallin läheisyydessä sijaitsevalla Motor Zonella, jossa sijaitsee Moottoriliiton lajipiste. Tapahtumaa vietetään 27.5.–1.6.2011.

Motor Zone alueella tapahtuu koko viikon ajan

Moottoriliiton lajiesittelypisteessä on esillä varsin kattava valikoima pyörä- ja mönkijäkalustoa, sillä alueelta löytyy niin motocross-, trial-, speedway-, jääspeedway- ja enduropyöriä kuin offroad mönkijöitäkin. Kalustoon ja lajiesittelyvideoihin voi tutustua koko tapahtumaviikon ajan.

Testaa tasapainoasi trialpyörällä!

Trial on näyttävä osa Your Movea, sillä lajille on rakennettu oma, yli sadan neliömetrin kokoinen alue, jossa trialkuljettaja Timo Myöhänen taituroi viisi kertaa päivässä.

Nuoren miehen vauhdikasta trial show’ta pääsee seuraamaan maanantaista keskiviikkoon aina parin tunnin välein, sillä trialesitykset ovat klo 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 ja 18.00.

Lisäksi alueella voi kokeilla omia tasapainotaitojaan. Trialpyörällä tasapainoilua voi kokeilla maanantaista keskiviikkoon, vaikka koko päivän ajan!

Testaa, millaista on ajaa offroad mönkijällä!

Motor Zonessa voi myös testata vauhdikkaita mönkijöitä rataolosuhteissa.

Mönkkärit ry:n näyttävä bussi houkuttelee lajista kiinnostuneet suoraan ajoradan reunalle, sillä punaisen auton kattoa kaunistavia mönkijöitä ei voi olla huomaamatta.

Mönkijällä ajamista voi testata koko viikon ajan, perjantaina klo 16.00–18.00, viikonloppuna klo 12.00–18.00 sekä maanantaista keskiviikkoon klo 10.00–18.00.

Rata-alueella taituroivat myös AKK:n lajeista kiinnostuneet, sillä Motor Zonessa voi tutustua autourheiluun.

Tule tapaamaan nuorten enduron MM-sarjaa johtavaa Antti Hellsteniä

Nuorten MM-sarjaa johtava endurokuljettaja Antti Hellsten jakaa nimmareita Moottoriliiton lajipisteellä tiistaina 31.5. klo 12.00–15.00 sekä vastaa kaikkiin kysymyksiin taivaan ja maan väliltä.

Antin voi bongata myös tapahtuman päälavalta, jossa hän piipahtaa haastateltavan klo 12.30–12.45.

Päivälipulla tapahtumaan

Your Move kutsuu kaikki liikkumaan, kokeilemaan uusia lajeja ja kokemaan ainutkertaisia elämyksiä.

Suurtapahtumassa nuoret pääsevät kokeilemaan yli 50 lajia uusilla ja ennennäkemättömillä tavoilla. Lisäksi toimintaradat Ninja, Turbomove ja Viikinki tarjoavat haasteita jokaiselle. Illat päättyvät Suomen huippuartistien esiintymiseen.

Pääsyliput maksavat ennakkoon ainoastaan 12 euroa (+toimituskulut) ja niitä saa Tiketistä. Portilla lippuja saa 15 eurolla.

Pääsylippu oikeuttaa yhden päivän sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle, osallistumisen lajipisteiden kokeiluihin ja toimintaradoille sekä huippuesiintyjien konsertteihin.

Tapahtuma on avoinna pe klo 15–22, la-su klo 12–22 ja ma-ke klo 15–22.

Lisätietoja Suurtapahtuman ohjelmasta ja esiintyjistä osoitteesta www.yourmove.fi

Aiheeseen liittyen

  1. Moottoriliitto Your Move -liikuntakampanjassa 15.11.2010
  2. Superpyörät superautojen rinnalle Air & Motor Show Liveen 4.3.2013
  3. Air & Motor Show Live: moottoripyörällä lentävän lentokoneen yli 1.5.2013
  4. MP Messut starttaa huomenna, lisää kuvasi Motot.net galleriaan! 29.1.2015
  5. Päijänteen ympäriajo starttaa entistä rankempana 15.3.2011