/ @ Moottoriurheilu, Tapahtuma

aspen_ekobensa_2012

Helsingin Messukeskuksessa MP 12 Moottoripyöränäyttelyn yhteydessä perjantaina ja lauantaina 3.-4. helmikuuta ajettavassa, kansainvälisessä Helsinki Supercrossissa käytetään Aspen+ -polttoainetta, jonka tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa on pyritty minimoimaan ympäristövaikutukset ja jonka palamiskaasut ovat terveydelle tavallisia bensiinejä vaarattomampia.

Aspen+ -polttoainetta käytettiin viime lokakuussa sisätiloissa ajetussa Lahden kansainvälisessä SM-supercrossissa ja sekä kuljettajat että yleisö olivat tyytyväisiä ratkaisuun. Yleisö muun muassa kiitteli ilman pysyneen raikkaana. Lisäksi näkyvyys hallissa oli huomattavasti tavallisilla bensiineillä ajettuja kilpailuja parempi eivätkä pakokaasut aiheuttaneet hajuhaittoja.

Aspen+ on erityisesti moottoriurheiluun suunniteltu, ympäristöystävällisempi bensiini. Se soveltuu kaikentyyppisiin ajoneuvoihin, kuten autoihin, moottoripyöriin, moottorikelkkoihin, karting-autoihin ja veneisiin.

Aspen+ -bensiinin päästämät pakokaasut sisältävät vähemmän savua ja hajua kuin tavallinen bensiini. Aspen+ on ystävällisempi ilmalle sekä vedelle, ja se vähentää moottorin nakutusriskiä, pitää moottorin puhtaampana ja saa sen kestämään kauemmin. Aspen+ kestää pitkäaikaista varastointia eikä sisällä juuri lainkaan bentseeniä eikä muita aromaatteja. Aspen+ sisältää bioetanolia.

Aiheeseen liittyen

  1. Turussa SM-supercrossia ja SM-supermotoa kesäkuussa 23.2.2012
  2. Belgian Jurgen Wybo Helsinki Supercrossin avausvoittoon 4.2.2012
  3. Ranskan Izoird on King of Helsinki 5.2.2012
  4. Suomen endurotähdet kohtaavat MP12 moottoripyöränäyttelyssä 22.1.2012
  5. KTM 125 Duke stunttikoulu 16.11.2010