/ @ Tapahtuma

morning_gift_mp11_2011

Helmikuiseen MP-näyttelyyn on ilmoittautunut tähän mennessä yli 100 näytteilleasettajaa ja suurin osa moottoripyörien maahantuojista. Suurien pyörämerkkien maahantuojista vain Yamaha ja Honda ovat ilmoittaneet jättävänsä MP-näyttelyn väliin.

Aivan kaikkia maahantuojia ei Helsingin Messukeskuksessa pidettävässä näyttelyssä kuitenkaan nähdä. Suomen myydyin moottoripyörämerkki Yamaha on ilmoittanut jäävänsä pois messuilta. Myös Honda ilmoitti alkuviikosta, että se ei osallistu messuille. Näyttelystä pois jäävien maahantuojien päätökset eivät välttämättä tarkoita, ettei kyseisen merkin pyöriä messuilla nähtäisi. Pyörät saattavat olla nähtävillä esim. valtuutetun jälleenmyyjän omalla osastolla.

Kaksipyöräisten kärkimerkit mukana

Uusien moottoripyörien rekisteröintitilaston TOP 10 -listalta kahdeksan merkkiä on varmistanut osallistumisensa MP12-näyttelyyn. MP12-näyttelyssä ovat varmuudella mukana ainakin seuraavat merkit: Aprilia, BMW, Derbi, Ducati, Harley-Davidson, Husqvarna, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Piaggio, Suzuki ja Triumph.

Apriliaa, Derbiä, Gileraa, Piaggiota, Vespaa, Harley-Davidsonia ja Kawasakia maahantuovan SGN Motors Oy:n ja Sumeko Oy:n varatoimitusjohtaja Tom Kivimäki näkee messut erittäin tärkeänä tapahtumana:

– Moottoripyöränäyttely on Suomessa jo pitkä perinne ja tästä alkaa joka vuosi moottoripyöräilykausi. Näemme liiketoimintamme kannalta erittäin tärkeänä, että pääsemme messuilla esittelemään suurelle yleisölle vuoden tärkeimmät uutuudet. Samalla pystymme myös tukemaan jälleenmyyjiämme suoraan heidän kaupankäynnissään kuluttajien kanssa, Kivimäki kertoo.

Vahva panostus ohjelma- ja erikoisalueisiin

MP 12 tarjoaa pyöräuutuuksien ja varusteiden lisäksi paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Perinteisten Matkailukorttelin, Varikon ja Rakennettujen pyörien alueen lisäksi uutta on entistä suurempi Mopomaailma sekä Nostalgia-alue, jossa nähdään mm. Jarno Saarinen -erikoisnäyttely. Messupäivän kruunaa perjantaina ja lauantaina kansainvälinen Supercrossin osakilpailu, johon myydään lippuja erikseen. Ensimakua Supercrossista saa jo messupäivien aikana, kun kisa-alueella järjestetään vauhdikasta ohjelmaa messulipun hinnalla.

Aiheeseen liittyen

  1. Jesse James tulee MP 13 -messuille 11.9.2012
  2. Petrol Circus tuo yli 100 rakennettua pyörää MP-messuille 29.1.2015
  3. Moottoripyöräalan usko tulevaisuuteen on vahva 5.2.2016
  4. MP 12 Moottoripyöränäyttely avaa ovensa positiivisissa tunnelmissa 1.2.2012
  5. MP 13 -messuilla kaikki suurimmat moottoripyörämerkit 4.11.2012