/ @ Tapahtuma

fmx_gladiator_games

Näyttävä Freestyle Motocross Show FMX Gladiator Games tullaan näkemään ensi kertaa Suomessa, kun maailman kovimmat freestyletaiturit näyttävät osaamistaan toukokuussa Hartwall Areenalla.

Maailmalla mainetta niittänyt FMX Gladiator Games -freestyleshow nähdään toukokuussa ensi kertaa Suomessa, kun superauto- ja moottoripyöräelämyksien tuottajana tunnettu D1 Ultimate-GT tuo gladiaattorit Hartwall Areenalle. Esityksessä maailman kuuluisimmat freestyle-motocrosskuskit näyttävät taitojaan uskomattomilla ja vaarallisillakin tempuillaan.

– Freestyle-tyylin mukaisesti vain hallin katto on temppujen rajana. Eli areenalla tullaan todistamaan tandemhyppyjä ja useita vaarallisia temppuja, joita ei ole Suomessa aikaisemmin nähty. Luvassa on show, joka varmasti sykähdyttää jokaista, D1 Ultimate-GT:n yritystapahtumapäällikkö Harri Hämäläinen kertoo.

Show koostuu 12 freestyle-motocrosspyörästä, lumikelkoista sekä stunt-autosta, jotka kaikkikisaavat keskenään parhaasta ja näyttävimmästä hyppy-yhdistelmästä. Kuskeina nähdään maailman kuuluisimpia ajajia ja moninkertaisia mestareita kuten Australian Robbie Maddison, joka pitää halussaan muun muassa maailmanennätystä pisimmästä hypystä motocross-pyörällä, X Games -mestari Ruotsin Daniel Bodin, Red Bull X-Fighters tähdet Espanjan Maikel Melero sekä USA:n Mike Mason ja freestyle motocrossin hallitseva maailmanmestari Ranskan David Rinaldo. Kaiken kaikkiaan Suomeen saapuu MX-tähtiä kahdeksasta eri maasta.

FMX Gladiator Games, Helsinki, Hartwall Areena 24.5.2014. Liput myynnissä Lippupisteessä. Perhe- ja ryhmälippuja hyville paikoille vielä saatavilla.
Päiväesitys klo 13:00
Iltaesitys klo 19:00

FMX Gladiator Games -kuljettajat:

Robbie Maddison (AUS)
Daniel Bodin (SWE)
Maikel Melero (SPA)
Mike Mason (USA)
Libor Podmol (CZ)
Petr Pilat (CZ)
Matej Cesak (CZ)
Rob Adelberg (AUS)
Joel Brown (AUS)
Steve Sommerfeld (AUS)
Marcin Lukaszczyk (POL)
Fredrik Berggren (SWE)
David Rinaldo (FRA)
Stian Pedersen (NOR)
Jimmy Blaze (USA)

Aiheeseen liittyen

  1. Superpyörät superautojen rinnalle Air & Motor Show Liveen 4.3.2013
  2. Freestyle motocrossin maailmankiertue käynnistyy Mexico Citystä 7.3.2013
  3. Air & Motor Show Live: moottoripyörällä lentävän lentokoneen yli 1.5.2013
  4. Suomeen uusi Junior Cup luokka 4.2.2012
  5. Seljas yrittää MP-messuilla tuplavolttia taaksepäin (Päivitys: ei sittenkään!) 24.1.2011