/ @ Moottoriurheilu

Mika_Kallio_9_2011

Ratamoottoripyöräilykauden toiseksi viimeinen MM-osakilpailu Malesian Sepangin radalla kulki kaikkien jaksojen osalta Mika Kalliolta kauden parhaassa vauhdissa.

Valkeakoskelainen oli harjoituksissa viiden nopeimman joukossa, aika-ajossa seitsemäs ja sunnuntain Moto2-kisassa kuudes.

– Alkukauden ongelmien jälkeen kilpailukyky on ollut hyvällä tasolla. Edellinen Australian kisa ja tämä Malesian viikonloppu ovat näyttäneet minun ja tiimin vauhdin, Kallio totesi.

– Täällä Malesiassa tallikaveri pysyi koko ajan takana ja oma suoritus oli tasaisen kova. Kisan alkupuolella takarengas menetti parhaan pitonsa ja kolmen kärki karkasi muutaman sekunnin päähän.

– Sitten kisan lopulla sain kolmantena ajanutta kiinni selvästi, mutta oman virheen takia menetin yli kaksi sekuntia ja myös yhden sijan kovan yrittämisen takia.

– Kuudenneksi putoaminen ei suuremmin harmita, vaikka ajoin suurimman osan kisasta viidentenä. Kisa keskeytettiin kolarin takia kaksi kierrosta ennen maalia, joten lopussa en pystynyt ohituksia yrittämään, reilut 11 sekuntia voittajalle hävinnyt Kallio päätti.

Aiheeseen liittyen

  1. Kalliolle kauden paras kisaviikonloppu Aragonissa 18.9.2011
  2. Mika Kalliolla rengasongelma Qatarin kisassa 22.3.2011
  3. Kalliolla hurja nousu Malesian Sepangin sadekisassa 22.10.2012
  4. Kallio kauden avauskisan viides 8.4.2013
  5. Kalliolla vaiherikas kilpailu Jerezin sateessa 7.4.2011