/ @ Moottoriurheilu

Päivarinta ja Hänni_2011

Pekka Päivärinta ja Adolf Hänni voittivat sunnuntaina näytöstyyliin Nürnburgringilla ajetun RR:n sivuvaunuluokan Saksan mestaruusosakilpailun (IDM). Toisiksi jääneet saksalaiset Kurt Hock ja Enrico Becker tulivat ruutulipulle 37,8 sekuntia Päivärinnan ja Hännin jälkeen.

– Panimme ajokkiin Yokohaman renkaat, jotka sopivat tälle radalle paremmin kuin Avonit. Jo warm upissa alitimme rataennätyksen ja kilpailun kuluessa paransimme sitä vielä, joten nyt se on virallisestikin nimissämme, Päivärinta kertoi voitokkaan kilpailun jälkeen. Viime vuonna ajettu nopein keirrosaika parani nyt puolella sekunnilla.

Seuraava IDM-osakilpailu ajetaan viikko ennen juhannusta Saksan Sachsenringilla. Juhannuksena on seuraava MM-koitos Kroatian Rijekassa.

Aiheeseen liittyen

  1. Päivärinta ja Hänni voittivat IDM-osakilpailun, MM-sarja alkaa 14.5.2011
  2. Päivärinta ja Hänni myös Saksan mestareiksi 18.9.2011
  3. Päivärinta ja Hänni maailmanmestareita 28.8.2011
  4. Päivärinta ja Hänni voittivat Schleizissa 15.5.2011
  5. Päivärinta ja Hänni ykkösiä viikonlopun molemmissa kilpailuissa 27.6.2011