/ @ Moottoriurheilu

jaaspeedway_2_2011

Vaasalaisen jääspeedwaytaiturin Mats Järfin kausi päättyi loukkaantumiseen. Tänä vuonna Suomen ainoana edustajana jääspeedwayn MM-sarjassa ajanut Järf joutuu jättämään kauden kaksi viimeistä MM-finaalia ajamatta oikean polven loukkaantumisen vuoksi. Ajamatta jää myös kolme kilpailua Ruotsissa; Elitserienin finaali sekä kaksi kutsukilpailua.

– Harmittaahan se kun kausi jää kesken. Polvi loukkaantui jo Venäjän osakilpailuissa helmikuun alussa ja nyt Assenin kaatumisissa polvi tuli vaan pahemmaksi. Vauriot ovat sen verran pahat, että nyt pitää keskittyä polven kuntouttamiseen, kertoo Järf.

– Vaikka loukkaantuminen nyt tulikin, niin silti kaudesta jää hyvä maku. Karsinnoista selviäminen MM-sarjaan, suomenmestaruus ja PM-hopea ovat mielestäni hienoja saavutuksia. Myös joukkue MM-finaalin toinen päivä sujui hienosti. Nämä antavat pontta myös tulevaan kauteen valmistautumisessa. Nyt pitää ensin laittaa polvi kuntoon, sen jälkeen aloittaa kova kuntokuuri, jotta kuski on iskussa tulevaan kauteen. Myös kalustoa pitää hieman kehittää, toteaa Järf.

Aiheeseen liittyen

  1. Mats Järf on jääspeedwayn Suomen mestari 17.2.2013
  2. Mats Järf varamiehenä jatkoon MM-sarjaan 17.1.2011
  3. Kullaksen tynkä MM-kausi päättyi positiivisessa hengessä 5.8.2014
  4. Harri Kullaksen MM-kausi päättyi sijaan 15 9.9.2013
  5. Motocrossin SM-kausi käynnistyy Hyvinkäällä tuplakisalla 1.5.2013