/ @ Motot.net

mototnet_uutiset_2010

Moottoripyöräuutisia esittelevä ylläpidon blogi on päivittynyt tämän vuoden aikana enemmän tai vähemmän säännöllisesti ja käyttäjät ovat löytäneet uutistarjonnan kiitettävän hyvin. Uutisia luetaan ja kommentoidaan aktiivisesti, ja tästä ylläpito onkin saanut virtaa kunnollisen julkaisujärjestelmän käyttöönottoon.

Sivustoa on uudistettu aktiivisesti tämän vuoden puolella ja osa käyttäjistä ehkä ihmetteleekin että joko taas piti sörkkiä toimivaa systeemiä. Uuden alustan avulla uutisjuttuja saadaan paremmin luokiteltua ja arkistoitua, ja jatkossa uutisjutun yhteydessä voidaan näyttää esimerkiksi muita saman tyyppisiä uutisia.

Uutisjuttujen kommentointi on siirretty kokonaan keskustelufoorumille, jotta uutiskeskustelua olisi mahdollisimman vaivatonta selata. Uutiskeskustelun viestiketjut luodaan automaattisesti ja uutisten yhteydessä on linkki uutisen viestiketjuun. Käyttäjät eivät voi luoda uusia viestiketjuja uutisalueelle.

Kulissien takana tehdään vielä pientä hienosäätöä ja yleensäkin opetellaan käyttämään tätä uutta järjestelmää, joten joitakin erikoisuuksia voi olla paikoitellen havaittavissa.

Voit tutustua uuteen uutissivustoon osoitteessa www.motot.net/uutiset

Aiheeseen liittyen

  1. Motot.net uudella palvelimella, kerro ongelmista täällä! 19.4.2011
  2. Motot.net keskustelut nyt myös kännykkään 16.11.2010
  3. Gallerian päivitys otettiin käyttöön 24.8.2011
  4. Motot.net muuttaa, vanha galleria saatetaan poistaa 11.4.2011
  5. Uusi ulkoasu on nyt käytössä! 31.8.2012