/ @ Motot.net

Tältä Motot.net näytti keväällä 2002

Motot.net on muuttamassa uuteen palvelinympäristöön lähipäivinä. Tulevaa muuttoa on varjostanut lukuisat ongelmat ja näyttääkin siltä että vanhan gallerian kuvat joudutaan muuton yhteydessä poistamaan niiden suuren tilantarpeen vuoksi. Kehotankin nyt varmistamaan että sinulla on kaikki kuvat tallessa myös omalla koneellasi ja tietysti viimeistään nyt on aika siirtää kuvat myös uuteen galleriaan.

Kaikki uuden gallerian kuvat, keskustelut, ilmoitukset (kuvineen) yms tullaan muuton yhteydessä siirtämään uusille palvelimille, eli ainoa muuton myötä (mahdollisesti) poistuva sisältö on vanha galleria. Kuvista kannattaa aina jatkossakin pitää varmuuskopiot omalla koneella.

Aiheeseen liittyen

  1. Motot.net muuttaa perjantaina 19.7. 15.7.2013
  2. Ota pyörästäsi talvinen kuva joulukalenteriin! 19.11.2010
  3. Motot.net uutiset päivittyi 16.11.2010
  4. Galleriaan on tehty useita käytettävyysparannuksia 19.8.2015
  5. Gallerian uusista kommenteista voi nyt tilata sähköpostihuomautuksen 25.7.2013