/ @ Motot.net

mototnet_uutiset_2010

Motot.net on viime yön ja tämän aamun aikana siirtynyt uudelle palvelimelle. Samalla päivitettiin myös keskustelufoorumin ohjelmisto viimeisimpään versioonsa. Vaikka muutosta ei ole tarkoitus näkyä päällepäin mitään muutoksia, on pinnan alla tapahtunut sen verran paljon että vastaan voi hyvinkin tulla ongelmia. Ilmoitathan tämän uutisen kommenteissa mikäli jokin ei toimi niin kuin ennen.

Nimipalvelinmuutosten päivittymisen viiveen vuoksi jotkin käyttäjät saattavat saada vanhan palvelimen muuttoilmoitusta myöhempään kuin toiset. Tätä voi koittaa nopeuttaa Windowsissa kirjoittamalla komentoriville (suorita cmd.exe) komennon ipconfig /flushdns .

Huom! Mototallissa voi olla vielä hetken aikaa ongelmia kuvien lisäyksessä, joten mikäli olet lisäämässä ilmoitukseen kuvia (tai poistamassa vanhoja) suosittelen odottamaan iltaan.

Aiheeseen liittyen

  1. Muutto on ohi, kerro ongelmista täällä 20.7.2013
  2. Motot.netin palvelimella tietomurto – vaihda salasanasi! 19.6.2015
  3. Motot.net uutiset päivittyi 16.11.2010
  4. Uusi mobiilisivusto: m.motot.net 19.10.2011
  5. Miten parantaisit uutta ulkoasua? Kerro ja voita VIP-jäsenyyttä 1.9.2012