/ @ Mopo, Tapahtuma

mp12_2013

MP-messut, pe-su 31.1. – 2.2. Messukeskuksessa, tarjoaa tänä vuonna mopokorttilaisille oman edullisen pääsylipun. Mopokortittomat 15-vuotiaat pääsevät kokeilemaan KTM-kevytmoottoripyörällä ajoa ja rippikoululaiset voivat hakea riparipassiinsa leiman sunnuntain Biker’s Churchistä. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään Winter Assembly -pelitapahtuma ja siihen osallistuvat pääsevät tutustumaan MP-messuihin veloituksetta.

”Tahdomme panostaa nuoriin, sillä he ovat tulevia moottoripyöräilijöitä. MP-messut voi olla monelle ensimmäinen kosketus tähän upeaan harrastukseen”, kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Tänä vuonna on ainutlaatuinen tilaisuus saada myös nuoria pelikoneiden edestä kokeilemaan mopolla ajoa tai tutustumaan isompiin menopeleihin, sillä samaan aikaan järjestettävään Assembly-pelitapahtumaan osallistuvat pääsevät MP-messuille veloituksetta.”

MP-messuilla voi kokeilla moottoripyöräilyä KTM 125 Duke kevytmoottoripyörällä ilman mopokorttia. KTM-MotoJysky-ajoalueella testiajoon ei tarvita aiempaa kokemusta moottoripyöräilystä, mutta ikää pitää olla 15 vuotta ja alle 18-vuotiailla pitää olla huoltajan ajolupa. Kokeilu on maksutonta ja sitä järjestetään MP-messujen aukioloaikoina.

Mopokorttilaisille tarjotaan tänä vuonna uudenlainen mopokorttilippu. Sisäänpääsy mopokorttilaiselle maksaa 15 e ja sisältää kerrosaterian Messukeskuksen Hesburgerissa. ”Edullinen lippu alentaa varmasti kynnystä tulla messuille”, uskoo Kantola. ”MP-messut tarjoaa nyt nuorille entistä enemmän nähtävää ja siltä saa tietoa erilaisista moottoripyöräharrastuksista.”

Rippikoululaisille MP-messut tarjoaa uudenlaisen elämyksen. He voivat hakea leiman rippipassiinsa sunnuntaina 2.2. klo 12 alkavasta Biker’s Churchistä. Tämä rockhenkinen tilaisuus poikkeaa tavanomaisista kirkonmenoista monessakin mielessä, sillä virsien tilalla soi rock’n roll ja kanttorin hommat hoitaa rautalankabändi.

MP 14 Moottoripyöränäyttely järjestetään 31.1. – 2.2.2014 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman yhteydessä on rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show. MP-messut on avoinna pe 31.1. klo 10-20, la 1.2. klo 9-18 ja su 2.2. klo 10-17. Messukeskus järjestää MP-messut Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

Lisääthän kuvasi messujen jälkeen Motot.netin galleriaan, tapahtumasivulle MP14 messukuvat

Aiheeseen liittyen

  1. MP13 messuilla vieraili 56 266 kävijää 3.2.2013
  2. MP-messut tarjoaa mopokorttilipun ja ohjelmaa nuorille 17.1.2015
  3. MP-messujen myynti hyvässä vauhdissa 16.10.2013
  4. MP 12 messuille yli 100 näytteilleasettajaa, Yamaha ja Honda eivät osallistu 21.11.2011
  5. MP Messut starttaa huomenna, lisää kuvasi Motot.net galleriaan! 29.1.2015