/ @ Tapahtuma

ajokuva_kevari_2013

Turussa rallitetaan nuorten motoristinalkujen kesken perinteisesti toukokuussa.

Piikkiralli saa jatkoa, kun uudella Turun Moottoripyöräilijät ry:n ”Kämpällä” starttaa 3.5. Piikkiralli 2013.

Tämänkaltaisia miittejä ei Suomessa montaa ole, joten paikalle kannattaa tulla vaikka vähän kauempaakin. Piikkiralli sisältää tänä vuonna yhteisajeluja, esittelyjä, rompetorin sekä luonnollisesti mukavaa yhdessäoloa rennossa motoristihengessä!

Vuoden 2013 teemana on Brainstorm, eli tulkaa yksin tai porukalla kertomaan, mitä mopo- ja moottoripyöräkokoontumisissa pitäisi tehdä, että mukaan saataisiin entistä enemmän nuoria pitämään hauskaa! TuMPin hallituksessa on nykyisin jo liuta nuoria motoristeja ja me otamme mielellämme ideat vastaan ja pyrimme tekemään ne mahdollisiksi.

Tapahtumiseen osallistuminen on maksuton ja rallin aloituspiste, ”TuMPin kämppä”, sijaitsee Turun Kärsämäessä vanhaa Leafin karkkitehdasta vastapäätä. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta suotavaa etenkin jos haluaa yöpyä pelipaikalla tai varmistaa pääsynsä perjantai-illan biljardimittelöihin.

Tutustu tiedotteeseen ja ilmoitusohjeisiin tästä (pdf)

www.mctump.fi

Kuva käyttäjän Jonsku galleriasta

Aiheeseen liittyen

  1. TuMP piikkiralli 13.-5.5. 29.4.2011
  2. Motor Zone starttaa perjantaina Your Move Suurtapahtumassa 26.5.2011
  3. MP Messut starttaa huomenna, lisää kuvasi Motot.net galleriaan! 29.1.2015