/ @ Kevytmoottoripyörä, Moottoripyörä, Mopo

motokuume_2012

Moottoripyörämaahantuojat ja viralliset jälleenmyyjät järjestävät Motokuume-tapahtuman liikkeissään pe-la 24. – 25.8. Motokuume-viikonlopussa tyhjennetään kauden varastot moottoripyörä- ja mopoliikkeissä ympäri Suomen.

Tarjolla on mahtavia etuja uusien pyörien ostajille. Liikkeistä kannattaa käydä hankkimassa myös ajovarusteet sekä varaamassa syyshuollon ja kausisäilytyksen.

Motokuume tarjoaa koeajoja, uutuusesittelyjä ja kilpailuja sekä huipputarjouksia pyöristä ja varusteista. Liikkeissä kerrotaan hauskasta ja elämyksellisestä moottoripyöräharrastuksesta, turvallisista ajotavoista ja laadukkaasta kalustosta. Motokuume järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Tapahtuman järjestää Aprilia, BMW, Derbi, Ducati, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Vespa ja Yamaha sekä valtuutetut Motokuume-kauppiaat kautta maan.

Motokuume on perjantaina 24.8. klo 10-18 ja lauantaina 25.8. klo 10-14. Osa liikkeistä palvelee pidempään ja myymäläkohtaiset aukioloajat löytyvät liikkeiden omilta nettisivuilta. Motokuumeessa mukana olevat liikkeet ja niiden ohjelmat löytyvät: www.motokuume.fi

Aiheeseen liittyen

  1. Motokuume-viikonloppua vietetään 13.–14.4. 10.4.2012
  2. Motokuumetta viikonloppuna 20.8.2013
  3. Vuoden ensimmäinen Motokuume viikonloppuna 8.4.2013
  4. Petrol Circus tänä viikonloppuna – lisää kuvat galleriaan! 22.9.2011
  5. MP 13 -messuilla kaikki suurimmat moottoripyörämerkit 4.11.2012