/ @ Ei kategoriaa, Motot.net

browsehappy_2012

Viimeistään nyt on aika vaihtaa vanha Internet Explorer nykyaikaiseen ja toimivaan selaimeen, kun Motot.netissä on otettu käyttöön uusi ja moderni käyttöliittymä. Perusasioiden pitäisi toki toimia vanhemmallakin selaimella, mutta käyttökokemus on ihan toista luokkaa kunnollisella selaimella.

Vanha selain näyttää sivut karummin ja on silti hitaampi, joten ei ole mitään syytä miksi ei kannattaisi vaihtaa uudempaan. Varsinkin kun tarjolla olevat loistavat selainvaihtoehdot ovat täysin ilmaisia!

Motot.netin vanha ulkoasu perustui edellisen aikakauden tekniikkaan, jolloin sivun graafiset elementit koostuivat pääasiassa lukuisista pienistä kuvista. Tämä aiheuttaa selaimen tehtäväksi lukuisia sivupyyntöjä ja näkyy käyttäjälle hitaampana sivuna. Kuvien latailun vastakohtana uuden ulkoasun graafiset elementit kuten varjot, pyöristykset, taustojen liukuvärit, kiillot ja animaatiot pyritään piirtämään käyttäjän selaimessa ”HTML5”-ominaisuuksia hyödyntäen. Siten selaimen ei tarvitse ladata verkon yli niin paljon erilaisia kuvia ja sivun muodostus on nopeaa.

Nykyaikaiset selaimet (kuten Firefoxin, Chromen ja Operan viimeisimmät versiot tai iOS ja Android -mobiililaitteiden selaimet) suorituvat sivujen muodostamisesta hienosti ja käyttökokemus on sulava. Sen sijaan Internet Explorerin eri versiot viimeisimpiin asti ovat enemmän tai vähemmän puutteellisia ja käyttökokemus jää paljon karummaksi.

Lataa haluamasi selain osoitteesta browsehappy.com. Motot.net suosittelee käytettäväksi Google Chromea tai Mozilla Firefoxia, mutta valinta on sinun!

Tältä sivuston pitäisi näyttää

Kuvissa tämän hetken tilanne. Sivuston ulkoasu voi muuttua piankin koska sitä kehitetään jatkuvasti paremmaksi. Ensimmäisenä kuvissa on kuvakaappaus Google Chrome -selaimesta ja alempana sivusto Internet Explorer 8 -selaimessa.

Aiheeseen liittyen

  1. Uusi ulkoasu on nyt käytössä! 31.8.2012
  2. Miten parantaisit uutta ulkoasua? Kerro ja voita VIP-jäsenyyttä 1.9.2012
  3. Vastaa käyttäjäkyselyyn ja voita kypärä! 5.8.2012
  4. Vielä ehdit vastaamaan käyttäjäkyselyyn – voit voittaa kypärän! 17.8.2012
  5. Motot.net muuttaa perjantaina 19.7. 15.7.2013