/ @ Moottoriurheilu

rr_kolari_youtube

Suomessa ei varsinaisesti olla suuria Ranskan Promosport RR-sarjan faneja, mutta tämä Magny-Coursissa tapahtunut kolari on sen verran erikoinen että myös iltapäivälehdet ovat sarjan tapahtumia uutisoineet. Kilpailun neljännellä kierroksella yksi kuljettajista menettää jarrutuksessa pidon eturenkaalta ja kaataa rataa pitkin liukuvalla pyörällä myös kanssakilpailijansa.

Penkkiurheilijoiden viihde ei kuitenkaan tähän vielä lopu, sillä pyörät tarttuvat toisiinsa ja jäävät radalle pyörimään. Kaatuneista kuskeista toinen on selkeästi motivoituneempi jatkamaan ja tämä ylläpidolle täysin tuntematon ratakettu jaksaakin ihailtavan kauan yrittää selvittää tilannetta. Pätkän kruunaa huomattava harmistuminen.

Aiheeseen liittyen

  1. Kolari katkaisi Päivärinnan mestaruusjahdin 8.9.2012
  2. Video: Moottoripyörä vastaan auto – jäällä! 13.3.2012
  3. Sadekeli typisti Mika Kallion testijaksoa Jerezissä 29.11.2010
  4. Video: Moottoripyörällä päin peuraa 7.8.2012
  5. Hurjassa vedossa ollut Kallio paalupaikalle 26.10.2013