/ @ Moottoriurheilu, Tapahtuma

Vesa Koivunen/Red Bull Photofiles

Formula ykkösten maailmanmestari, nykyinen rallikuski Kimi Räikkönen on viime päivinä yhdistetty julkisuudessa Kari Tiaiseen ja motocrossin MM-sarjaan. Moottoripyöräily yhdistää miehet ensimmäisen kerran samaan tiimiin kuitenkin enduron puitteissa Hämeenlinnassa 6.12. ajettavassa partioajossa.

Seitsemänkertaisen enduron maailmanmestarin Kari Tiaisen kokoamassa partiossa ajavat hänen itsensä lisäksi Kimi Räikkönen ja nelinkertainen rallin maailmanmestari Tommi Mäkinen. Partio osallistuu Business-luokkaan, jossa osallistutaan vähemmän totisen kilvanajon ohella varainkeruutalkoisiin Suomen nuorten enduron Six Days maajoukkueen hyväksi.

Mestarikolmikossa kaikilla on moottoripyörätaustaa. Kimi Räikkösen laji on nelipyöräisten lisäksi motocross. Tommi Mäkinen ja Kari Tiainen ovat sitäkin kokeneempia enduromiehiä.

Tommi Mäkinen on tuttu mies muun muassa Päijänteen Ympäriajossa. Kari Tiainen on pyörittänyt aktiiviuransa jälkeen omaa endurosafariyritystä Espanjassa ja toiminut merkittävässä roolissa suomalaisessa endurovalmennuksessa.

Ilmoittautuminen Kärme Kustaa partiokilpailuun päättyy 28.11.2010. Business-luokan partiot maksavat 150 euron tukimaksun Suomen nuorten Sixi-joukkueen hyväksi.

Lisätietoja smlenduro.fi

Aiheeseen liittyen

  1. Mestarit ravassa -joukkue kahdeksanneksi 8.12.2010
  2. Suomalainen ICE1RACING talli motocrossin MM-sarjaan 3.2.2011
  3. Räikkönen odottaa tiiminsä kisaamista Suomessa 9.7.2013
  4. Suomelle hurja näkyvyys motocrossin MM-kisoista 10.6.2013
  5. MP-Racing juhlii 110-vuotiasta Husqvarnaa 11.9.2013