/ @ Moottoriurheilu

Niklas Ajo 2010

Valenciassa kaksi viikkoa sitten MM-debyyttinsä tehneen suomalaisen ratamoottoripyöräilijän Niklas Ajon kilpailukauden viimeinen osakilpailuviikonloppu CEV-sarjassa Jerezissä alkoi hyvin.

Jo perjantaina omaa ennätysaikaansa harjoituksissa kuivalla radalla sivunnut Ajo oli huippuvauhdissa tämän päivän aika-ajoissa. Sateella ajettujen päivän aika-ajojen jälkeen Niklas Ajo valloitti historiallisen toisen lähtöruudun kovatasoiseen CEV-sarjan finaaliin.

– Jo perjantaina sain nopeasti hyvän tuntuman pyörään ja pääsin käytännössä omaan ennätysaikaani. Tämän päivän sadekelille löysimme jo aamulla hyvät säädöt ja olen tietenkin todella tyytyväinen lähtöpaikkaan, kertoi suomalaisnuorukainen aika-ajon jälkeen.

Suuren osanottajamäärän vuoksi CEV-sarjan 125-kuutioisten aika-ajot on jaettu kahteen ryhmään Ajon pitäessä kiireisintä vauhtia omassa ryhmässään. Toisesta ruudusta starttaava ja sateellakin nopeutensa näyttänyt Ajo toivoo kuitenkin kuivaa keliä huomiseen kauden päätösosakilpailuun:
– Vaikka vauhtimme olikin todella hyvä nyt sateella niin kyllä toiveissa olisi kuiva kilpailu. Kuivalla ajettaessa tilanne on aina hieman selvempi ja kilpailullisesti se antaa enemmän.

– Meillä on kuitenkin nyt hyvät säädöt ja hyvä tuntuma niin sateelle kuin kuivallekin, joten huomiseen voidaan lähteä hyvillä mielin, kommentoi Ajo tulevaa kauden päätösosakilpailua.

Huominen kilpailu käynnistyy suomenaikaa klo 13:00. Livetiming –kierrosaikoja voi seurata radan www-sivuilta osoitteesta: www.circuitodejerez.com tai www.crono-jerez.com

Edellinen kilpailu päättyi kaatumiseen

Valencian Grand Prix:a MM-debyyttinsä tehneen suomalaisen ratamoottoripyöräilijän Niklas Ajon kilpailu-urakka jatkui CEV-sarjan toiseksi viimeisellä osakilpailulla viime viikonloppuna.

Valencian MM-startissa jopa MM-pisteistä ennen teknistä keskeytystään taistellut Ajo jatkoi hyvää vauhtiaan myös Valencian CEV-osakilpailussa. Aika-ajoissa Ajo oli jopa GP-vauhtiaan kovemmassa kyydissä, mutta suuren osanottajamäärän vuoksi 125-kuutioisten aika-ajot CEV-sarjassa on jaettu kahteen osaan, ja Ajon lähtöruuduksi tuli 9.

Suomalaislupaus ei kuitenkaan jäänyt harmittelemaan, vaikka kierrosaika olisi oikeuttanut suorassa vertailussa kovempaakin tulokseen.
– Aika-ajotulos oli ihan OK, meille oli paljon tärkeämpää että saimme ajaa kisaa varten hyviä tasaisia kierroksia. Kisavauhti tuntui olevan kohdallaan jo perjantaina. Lauantain aika-ajoissa ajoimme tasaisesti hyviä aikoja, ja olimme lauantaina iltapäivällä jopa koko porukan toiseksi nopeimpia.

Sunnuntain kilpailuun Ajo otti tuttuun tapaansa upean lähdön, nousten suoraan taisteluun palkintokorokesijoista. Ensimmäisen kilpailukierroksen taistelu jäi kuitenkin suomalaiselta harmittavasti kesken, kun kilpailu päättyi kaatumiseen ensimmäisen kierroksen puolivälissä.
– Lähtö onnistui hyvin ja olin siinä heti kärkiryhmän perässä. Pääsin vielä radan ensimmäiseen oikeaan yhdestä kaverista ohi ja olin siinä neljäntenä, kun ensin tallikaverini Marquez kaatui edestäni ja saman tien kaaduin itsekin. Harmittaa, koska kaatuminen oli täysin oma virheeni. Luulen että renkaat olivat oikealta syrjältään vielä hieman viileät ja kiihdytin vain liian rajusti eikä pito riittänyt.

Kilpailun voittoon ajoi Portugalin Miguel Oliveira.

Aiheeseen liittyen

  1. Niklas Ajo palkintokorokkeelle CEV-finaalissa 21.11.2010
  2. Kallio hyökkäsi eturiviin Qatarissa 6.4.2013
  3. Suomalaistalli Ajo Motorsport lähtee viidellä kuljettajalla MotoGP-sarjaan 12.2.2014
  4. Niklas Ajo kadotti rytminsä Qatarissa 22.3.2011
  5. Niklas Ajon kisa päättyi kaatumiseen Brnossa 25.8.2013