/ @ Moottoriurheilu

Ajo Motorsport 2010

Suomalainen maailmanmestaritalli Ajo Motorsport on tehnyt ensi kaudesta sopimukset espanjalaisen Efren Vazquezin ja ranskalaisen Johann Zarcon kanssa.

Edellisellä kaudella podium –sijoituksia ajanut Vazquez tähtää suomalaistallin väreissä kohti palkintokorokesijoja ja voittoja.

– Tämä on minulle tärkeä askel. Olen todella iloinen että voin liittyä Ajo Motorsportin tiimiin. Olen kehittynyt vuosi vuodelta, ja minusta tuntuu että tämä on selkeä hyppäys eteenpäin kohti asettamiamme tavoitteita. Yritämme kehittyä ensikaudella läpi koko kauden ja tavoitella kärkisijoja, ja uskon että juuri Ajo Motorsportin kanssa tämä onnistuu, Vazquez kommentoi.

– Efren on noussut nopeasti kuljettajien kärkiryhmään ja jo alkukaudesta kun katselin mahdollisia tulevaisuuden kuljettajia pistin Efrenin suoritukset merkille. Uskon että voimme yhdessä ottaa sen viimeisen askeleen kohti tasaista menestystä ja nousta luokan huipulle. Tavoitteemme on taistella palkintokorokesijoista ja hyvästä MM-sijoituksesta ensikaudella, kommentoi tallipäällikkö Aki Ajo.

Kaksi täyttä kautta MM-sarjassa kilpaillut Johann Zarco istuu ensikaudella ensimmäistä kertaa suomalaistallin nopeaksi tiedetyn Derbi RSA-pyörän puikkoihin.

– Olen ollut MM-sarjassa mukana nyt 2 kautta ja olen työskennellyt paljon jotta kehittyisin kuljettajana. Olen erittäin motivoitunut ja innoissani tästä mahdollisuudesta. On todella hienoa että pääsen ensikaudella työskentelemään Aki Ajon johtaman ammattilaisryhmän kanssa ja ajamaan Derbin RSA kalustolla, kommentoi Zarco.

Aki Ajon johtaman tallin tavoitteet ovat samat kuin jo useampana vuonna aiemmin – nostaa nuori, lahjakas ja lupaava kuljettaja seuraavalle tasolle, taistelemaan palkintokorokesijoista.

– Olen seurannut Johannin suorituksia näiden muutaman kauden aikana ja olen iloinen että pääsimme sopimukseen. Johann on lahjakas kuljettaja, ja olemme jo nyt puhuneet hänen kanssaan paljon ajamiseen liittyvistä asioista. Näen Johannissa paljon potentiaalia ja pidän hänen asenteestaan ja työmoraalistaan. Uskon että saamme yhdessä otettua hänen uralleen sen seuraavan askeleen kohti kärkeä, kertoo Ajo.

Aiheeseen liittyen

  1. Ajon kuljettajat ajoivat komean kolmoisvoiton MM-kauden päätöskisassa 11.11.2012
  2. Suomalaistallin Cortese ajoi Moto3-luokan maailmanmestaruuden 22.10.2012
  3. Ajo Motorsport avasi voittotilin Moto3-luokassa 7.5.2012
  4. Ajo Motorsportilla hyvät asetelmat MM-sarjaan 22.3.2012
  5. Tallipäällikkö Aki Ajo tyytyväisyyttä säteillen työntäyteisille kesätauolle 16.7.2012