/ @ Moottoripyörä

harley-davidson-2_2013

Harley-Davidson jatkaa elokuussa Project Rushmorella alkanutta matkaansa lanseeraamalla kaksi täysin uutta Dark Custom™-kaupunkipyörää uuden sukupolven motoristeille.

Uudet Harley-Davidson Street™ 750- ja 500-moottoripyörät on suunniteltu ketterään kaupunkiajoon. Molemmissa malleissa on nestejäähdytyksellä varustettu Revolution X -moottori sekä aitoa Harley-Davidson -laatua huokuva ääni ja muotoilu.

”Nämä pyörät ovat uusimmat jäsenet Dark Custom -mallistoomme, jonka ansiosta olemme viiden viime vuoden aikana olleet suosituin pyörämerkki nuorten aikuisten keskuudessa”, kertoo Matt Levatich, President and Chief Operating Officer, Harley-Davidson Motor Company. ”Pyörien suunnittelu ja tummasävyinen design perustuvat paljolti asiakkaiden toiveisiin ja näkemyksiin, mikä onkin uudistetun tuotekehitysprosessimme ydin ja tärkeimpiä menestystekijöitä myös äskettäisessä Rushmore-projektissamme.”

Kaupunkimainen, autenttinen Harley-Davidson

harley-davidson_2013

Harley-Davidsonin Street 750- ja 500-pyörät on suunniteltu kaupunkiajoon. Kummassakin mallissa on Revolution X™ -moottori, joka mukautuu ketterästi takkuilevan liikenteen vaatimuksiin, mutta takaa nopean liikkeellelähdön ja paon kaupungin liikennesumasta.

Revolution X -moottori kätkeytyy täysin uuteen, ketterää liikuteltavuutta tukevaan kapealinjaiseen ja kevyeen runkoon. Erittäin matala istuinkorkeus, uusi jousitus sekä leveä ohjaustanko parantavat varmuutta ja ohjattavuutta tiukoissa kaarteissa ja nopeissa liikkeissä. Molempien Dark Custom -moottoripyörien muotoilu noudattaa minimalistista tyyliä, joka antaa ajajalle vapaat kädet pyöränsä kustomointiin.

”Harley-Davidsonin Street 750- ja 500-mallit antavat erinomaisen alustan nuorille harrastajille, jotka haluavat kustomoida moottoripyörästään omaan ainutlaatuiseen tyyliinsä ja tarpeisiinsa sopivan ajokin”, sanoo Mark-Hans Richer, Senior Vice President and Chief Marketing Officer, Harley-Davidson Motor Company. ”Siitä ei silti ole epäilystäkään, etteivätkö myös nämä uudet mallit olisi ketteryydestään huolimatta aitoja Harley-Davidsoneja ja Dark Custom -moottoripyöriä.”

Tämänpäiväinen maailmanlaajuinen tiedote on laatuaan ensimmäinen sarjassa, joka johtaa Harley-Davidson Street 750- ja 500-pyörien vyörymiseen jälleenmyyjien näyttelytiloihin vuonna 2014.

Video Harley-Davidson Street 750- ja 500-mallien julkistuksesta Milanosta, sisältäen pyörien ominaisuuksien seikkaperäisen esittelyn, suunnitteluun liittyvät yksityiskohdat sekä Richerille esitetyt kysymykset ja vastaukset:

Lisätietoa sivustolta: www.h-d.com/street tai miltä tahansa Harley-Davidson -jälleenmyyjältä.

Lisätietoja RUSHMORE-projektista sivulla: www.h-d.com/rushmore.

Aiheeseen liittyen

  1. Harley-Davidson palkkaa kuljettajan ajamaan halki Euroopan 18.2.2015
  2. Harley-Davidson ulkoistaa mainostuksen asiakkailleen 20.11.2010
  3. Harley-Davidson – made in India 16.12.2010
  4. Yamahalta seitsemän uutta mallia 6.11.2013
  5. Legendaariset Indian-moottoripyörät Suomeen 14.11.2013