/ @ Moottoripyörä, Motot.net

harley-davidson logo 2010

Harley-Davidson on lopettanut 31 vuotta kestäneen yhteistyön mainostoimistonsa kanssa, mutta uuden mainostoimiston pestaamisen sijaan legendaarinen amerikkalaisyhtiö käyttääkin kuluttajia uusien markkinointisuuntauksien löytämiseksi.

H-D käyttää crowdsourcingia paremman luovuuden toivossa, eikä tämä varmasti tee yhtiön haasteelliselle taloudellekaan pahaa. Rahallinen korvaus osallistuvalle asiakkaalle kun lienee varsin pieni.

– Olemme aina kuunnelleet asiakkaitamme. On vain järkevää seurata heidän intohimoaan ja kuunnella heidän avoimesti jakamia ideoitaan brändimme vahvistamiseksi, sen sijaan että pitäisimme luovuutemme pullotettuna mainostoimiston luovassa osastossa, kertoo Harley-Davidsonin markkinointipäällikkö Mark-Hans Richer yhtiön tiedotteessa.

Ne suomalaiset alan toimijat, jotka toivovat tavoittavansa moottoripyöräalan kuluttajat paremmin, ovat tätä lukiessaan jo ottaneet ensimmäisen askeleen – löytäneet suomen suosituimman motoristiyhteisön.

Aiheeseen liittyen

  1. Harley-Davidson julkisti uusia nestejäähdytteisiä malleja 6.11.2013
  2. Harley-Davidson palkkaa kuljettajan ajamaan halki Euroopan 18.2.2015
  3. Harley-Davidson – made in India 16.12.2010