/ @ Motot.net

motot_uusi_ulkoasu_2012

Motot.netissä ollaan pian ottamassa käyttöön uusi ulkoasu. Uusi sivusto tulee mukautumaan käyttäjän selainikkunan kokoon, ja se muuttaa muotoaan riippuen siitä käytetäänkö sivustoa pienellä vai suurella näytöllä.

Sivusto näyttää erilaiselta kännykässä, tabletissa ja työpöytätietokoneella. Lisäksi esimerkiksi tabletilla sisältö mukautetaan sen mukaan pidetäänkö tablettia pysty- vai vaaka-asennossa. Kokeile uutta ulkoasua jo nyt ja kerro mitä mieltä olet!

Osaa sivuista ei ole vielä tehty uudelle ulkoasulle (esim uutiset) ja osa sivuista on tehty uudelle ulkoasulle, mutta ne ei näy oikein ennen varsinaista käyttöönottoa (sää, etusivu). Pientä viimeistelyä tarvitaan edelleen useissa yksityiskohdissa, mutta monet viat saattaa olla ylläpidolle tuntemattomia, ja haluaisinkin ehdottomasti kuulla niistä tässä vaiheessa!

Yleensäkin koko ulkoasu voi olla muiden silmissä täysin epäonnistunut, ja siitäkin saa ladata nyt täyslaidallisen – mieluummin ennemmin kuin myöhemmin! Ulkoasua on jo kehitetty parempaan suuntaan VIP-käyttäjien antaman palautteen perusteella, ja esimerkiksi uuden ulkoasun tausta on muuttunut vaaleasta takaisin vanhaan tapaan tummaksi.

Näin sitä pääsee kokeilemaan

  • Kirjaudu sisään ja siirry käyttäjäasetuksiin
  • Valitse tyyliksi mototnet2012 ja tallenna
  • Jos haluat vanhan tyylin takaisin, valitse tyyliksi Motot.net 2008

Etusivusta hieman parempi versio löytyy osoitteesta http://www.motot.net/frontpage2012.php?style=6

Aiheeseen liittyen

  1. Uusi ulkoasu on nyt käytössä! 31.8.2012
  2. Miten parantaisit uutta ulkoasua? Kerro ja voita VIP-jäsenyyttä 1.9.2012
  3. Uusi mobiilisivusto: m.motot.net 19.10.2011
  4. Motot.net täyttää 10 vuotta! 24.11.2010
  5. Käyttäjäkyselyn tulokset 29.8.2012