/ @ Moottoripyörä

mvagusta_f3_mp12_2012

Tuoreet rekisteröintitilastot enteilevät vilkastumista Suomen moottoripyörä- ja mopomarkkinoille. Tammi-maaliskuussa 2012 uusia moottoripyöriä ja mopoja rekisteröitiin noin 4 % enemmän kuin vastaavana ajanjaksona viime vuonna.

Erityisesti alle 125-kuutioisten ja suurten, yli 756-kuutioisten moottoripyörien menekki on jatkunut vahvana. Myös mopojen suosio on nousussa. Lisäksi rekisteröintitilastojen ulkopuolelle jää huomattava määrä motocross- ja enduropyöriä, joiden kauppa on säilynyt lähes huippuvuosien tasolla.

– On ollut erittäin positiivista huomata, että 1.4.2012 voimaan tulleesta autoveromuutoksesta huolimatta suomalaiset eivät ole keskittyneet alkuvuonna pelkästään uusien autojen hankintaan, vaan myös moottoripyöräkauppa on käynyt vilkkaasti, toteaa Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston Motokuume-projektin vetäjä Stefan Collin.

Motokuumetta vietetään moottoripyöräliikkeissä ensi viikonloppuna

Aiheeseen liittyen

  1. Näin rakennetaan MV Agusta F3 6.2.2012
  2. Uusien moottoripyörien ja mopojen myynti laski edelleen 2.1.2012
  3. Suomen myydyimmät moottoripyörämallit olivat 125-kuutioisia 14.2.2012